Postoji granica u pokazivanju sisa

ALBANSKA TV voditeljica Enki Bracaj, o kojoj su prošlog tjedna pisali svi europski mediji zbog golišavog načina vođenja vijesti, već se našla u problemima. Ponesena novostečenom slavom, prsata voditeljica pristala je na fotografiranje za Playboy i zaradila suspenziju u matičnoj TV kući.

(index.hr)

Podsjetimo, Enki je posao dobila kad je tijekom audicije pokazala grudi, a šefovi TV kuće bili su toliko oduševljeni viđenim da su joj istog trena ponudili posao. Enki je nastavila voditi vijesti u golišavim izdanjima, a to se pokazalo kao dobar trik, jer je gledanost vijesti albanske TV postaje Zjarr rapidno porasla. Ali kad je Enki odlučila zaradi nešto sa strane i pozirati za Playboy, šefovi su poludjeli, piše Daily Mail.

U Albaniji je golotinja, pa čak i toples, veliki tabu, s obzirom na to da 60 posto populacije čine muslimani. Dakle, vođenje vijesti samo u sakou je u redu, ali poziranje za Playboy ipak nije.

Glavni urednik televizije Ismet Drishti rekao je da je Enki trenutno suspendirana, a on je pokušava odgovoriti od poziranja za muški časopis.

“Rekao sam joj da bi se trebala usredotočiti na novinarstvo i studij te da ne bi trebala sudjelovati u tom snimanju. Još pregovaramo oko toga kako da riješimo taj problem”, rekao je.

Otkrio je i kako je odlučio zaposliti atraktivnu Enki.

“Shvatio sam da sve TV postaje u Albaniji imaju više-manje ista lica i odašilju iste političke poruke. Želio sam gledateljima ponuditi nešto potpuno neovisno i svježe lice”, rekao je.

Enki je otkrila da još od audicije prima svakakve ponude. Ova studentica odnosa s javnošću u posljednje vrijeme na Facebooku prima nebrojene zahtjeve za prijateljstvom i poruke, na koje ne stigne odgovarati.

“Ne očekujem da ću postati slavna preko noći i nije jednostavno upasti na televiziju. Ja sam novinarka koja je na početku karijere i mora preuzeti neke rizike”, poručila je.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close