LifestyleModa i ljepota

Počinju kastinzi za maneken(k)e širom BiH

BUDINOVO MANEKENSKO LICE

Kastinzi širom Bosne i Hercegovine

Sarajevo, 23.septembar 2019. – Početkom oktobra počinju kastinzi zamaneken(k)e širom Bosne i Hercegovine odnosno u: Brčkom, Tuzli, Banjoj Luci, Bihaću,Trebinju, Mostaru, Sarajevu i Livnu.

Džejla Glavović Očuz, najuspješnija bosanskohercegovačka manekenka i direktoricaagencije Swan Model, zajedno sa internacionalnom modnom agencijom Relatum ModelManagement, sa sjedištem u Zagrebu, organizira kastinge te poziva svezainteresirane djevojke i momke da dođu i prijave se na kasting. «Kandidatikoji prođu sve nivoe kastinga predstaviti ćemo skautima najboljih modnihagencija iz Pariza, Londona, New York-a, Milana, Tokya i drugih svjetskihmodnih centara krajem godine u Sarajevu» , istakla je Džejla Glavović Očuz.

Na kasting se mogu prijaviti sve zainteresirane djevojke i momci između 14 i 24 godine starosti. Djevojke moraju biti iznad 170 cm, a momci iznad 183 cm visine. Više informacija o kastinzima možete pronaći na stranici www.relatumswan.com

***

Swan Model Management vodeća je modna agencija na prostoru Bosne iHercegovine sa višegodišnjim internacionalnim iskustvom u modnoj industriji.

Relatum Model Management surađuje sa vodećim svjetskim modnim agencijama idizajnerima, a jedina je modna agencija iz regije izlistana na standardnomlistingu prestižnog svjetskog portala models.com         (https://models.com/agency/relatum-models  )

Manekeni agencije Relatum Model Management i ove sezone nose svjetske dizajnere na prestižnim modnim revijama u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close