BiHPrivreda

Počeo prvi regionalni sajam eksterijera i enterijera u Zetri

Kako nam je kazao PR Sajma Marko Matović, na sajmu se ponuda i potražnja susreću na jednom mjestu. Na taj način kupci imaju mogućnost direktno, iz prve ruke, informisati se i upoznati o najnovijim trendovima u BiH i svijetu, a proizvođači mogu saznati šta kupce zanima.

“Poprilično smo zadovoljni posjetom ovog prvoga dana sajma. Vidimo da ljudi dolaze, obilaze štandove i raspituju se o cijenama proizvoda. Kompanije su osigurale svim kupcima popuste od 10 do 30 posto na proizvode, tako da građani mogu neke proizvode, koji su im inače skupi, kupiti po jeftinijim cijenama”, istaknuo je Matović.

Veliki broj građana dolazi na Sajam s namjerom da kupi neki komad namještaja, tako da su takvi štandovi najposjećeniji. Matović naglašava kako su izrazito zanimljivi i privlačni štandovi firmi koje se bave izradom pametnih soba, rasvjete i arhitektonskih studija.

Pored kompanija koje se bave proizvodnjom namještaja, parketa i krovova, na sajmu svoje usluge nude i osiguravajuća društva te kompanije koje se bave trgovinom nekretninama.

Svi izloženi proizvodi su posebno kreirani za sajam, tako da se posjetitelji mogu upoznati o najnovijim trendovima u proizvodnji namještaja, podova, PVC stolarije, grijanja, uređenja enterijera i eksterijera, kao i trendova iz oblasti gradnje doma.

Sarajevo4Walls je uspio ostvariti saradnju s Univerzitetom u Sarajevu, tako da će tokom sajma studenti građevine, šumarstva i arhitekture imati priliku posjetiti sajam.

Sajam koji je organiziralo sarajevsko Udruženje Spiritus danas i sutra će biti otvoren do 19 sati, a u nedjelju do 17 sati.

Klix
Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close