BiHPolitika

Pitanja za Lukača, Ćuluma, Ilića, Kostreševića,…

Piše: SLOBODAN VASKOVIĆ

VASKOVIĆ JAVNO PITA LUKAČA I KOMPANIJU: „U koje vrijeme je Filip Ćulum tačno otišao sa Trga Krajine u kobnoj noći…, Da li je tačno da je samo svjedokinja..”?

Novi blog Slobodana Vaskovića prenosimo u cijelosti

Ni dalje niko da objasni zbog čega su Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, i Darko ilić, njegov sadašnji savjetnik, a ranije načelnik Uprave za organizovani kriminal, svjesno prećutali da je Filip Ćulum, u noći kada je otet David Dragičević bio u kritično vrijeme na Trgu Krajine?!

Ni dalje niko da objasni zbog čega je i Anto Nobilo, koji je radio direktno za Lukača, alibi Filipa Ćuluma okarakterisao “Navodnim”?

Ni dalje niko da objasni kako je moguće da su Lukač i Ilić, prema sopstvenim riječima, bez dileme utvrdili alibi Filipa Ćuluma, a, istovremeno, nisu uspjeli ničin dokazati da je David Dragičević, koji je nakon otmice teško pretučen, potom i likvidiran, bio te noći u ulici Velibora Janjetovića Janje?

Pitanja za Lukača, Ćuluma, Ilića, Kostreševića, Bajića, Glamočanina, Lepira i Vreću:

-Da li je Filip Ćulum, 18.03., otišao sa Trga Krajine, prema sopstvenom svjedočenju, u 02 časa 17 minuta?

-Da li je Filip Ćulum, prema svjedočenjima drugih lica iz te noći, 18.03., otišao sa Trga Krajine, u 02 časa i 23 minuta?

-Da li je Filip Ćulum otišao sa Trga Krajine, 18.03., nakon 02 časa i 23 minuta?

Meta”    

-Da li je kafe “Meta” kobne noći zatvoren u 01 čas?

-Da li je kafe “Meta” kobne noći zatvoren u 02 časa?

-Da li je kafe “Meta” kobne noći zatvoren u 02 časa 15 minuta?

-Da li je kafe “Meta” kobne noći zatvoren u 02 časa i 30 minuta?

-Da li je kafe “Meta” kobne noći zatvoren u 03 časa?

Sva vremena navedena u pitanjima u vezi sa boravkom Filipa Ćuluma na Trgu Krajine, kao i kafeom “Meta”, su, prema mojim izvorima iz MUP RS i Tužilaštava RS, u “opticaju” u izjavama svjedoka iz te noći! 

Još nekoliko pitanja za navedena lica:

-Da li je tačno da je, 18.03., kako to tvrde moji izvri iz MUP RS i Tužilaštava, samo “svjedokinja” Slađana Marić, koja je, navodno, čula svađu, galamu udarce, pljusak vode, imala “lak san”, a sve ostale komšije “tvrdo spavale”?!

-Koliko je pouzdana svjedokinja navodno “lakog sna”, koja je štošta “čula” pored svih ostalih komšija iz te ulice, koji su “tvrdog sna” i ništa te noći nisu čuli? 

(nastaviće se)

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close