Pavić otjeran iz Čelika: Za ovo će čuti i FIFA

Pavić otjeran iz Čelika: Za ovo će čuti i FIFA, jer neki pojedinci ovdje sebe izdižu iznad kluba

Dosadašnji šef stručnog štaba NK Čelik, Boris Pavić od sinoć više nije na toj funkciji što je danas potvrđeno novinarima. Odbor za hitnost NK Čelika koji je formiran na Skupštini kluba prošle sedmice odlučio je raskinuti ugovor sa prvim čovjekom kluba, piše novinska agencija Patria.

– Neprijatno sam iznenađen i ovo je situacija u kojoj sam ostao zatečen. Nakon neugodnog poraza od Željezničara, poslao sam poruku čelnim ljudima o sporazumnom raskidu ugovora između kluba te Stipe Barača i mene – izjavio je Pavić.

Trenutno jedina stvar koja odgovara Čeliku jeste pozicija na tabeli, Čelik je šesti na tabeli sa 22 boda.

– Žao mi je što će moj slučaj biti prebačen advokatima i što ću se morati štiti preko UEFE i FIFE, jer neki pojedinci ovdje sebe izdižu iznad kluba. Ovo su trenutci u kojima ja moram zaštiti sebe, svoj ugovor i sve ono što smo do sada postigli. Način na koji sam protjeran iz kluba je neshvatljiv i neprimjeren za jedan klub, naručito nakon rezultata koje sam ja postigao – kaže Pavić.

Ističe da mu je iznimno žao i da se osjeća prevaren od strane čelnih ljudi u klubu i dodao da NK Čelik ima novog najvećeg navijača.

U nastavku sezone NK Čelik će voditi Elvedin Beganović.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close