LifestyleLjubav i sex

Ovo su najčešće ljubavne greške u tridesetima

U dvadesetima ste vjerovatno mislili da ste pronašli ljubav svog života nekoliko puta, ali ljubavni život u tridesetim sasvim je na drugom nivou. Sada ne samo da razmišljate možete li da otplatite kredit, nego i da li je on “materijal” za supruga i potencijalni otac vašeg djeteta.

Kada su u pitanju ljubav, izlasci i seks, svi pravimo greške… Neki ipak više griješe od drugih, a ovo su dva pitanja koja sebi treba da postavite ako ste žena u tridesetim i još uvijek tražite idealnog partnera, prenosi Ženski portal.

Da li izbjegavate starije muškarce?

Dok smo u ranim tridesetim, još su nam svježe slike zgodnih tijela muškaraca u dvadesetim godinama.

Da, muškarci u tom dobu su stvarno predivna bića u fizičkom smislu, ali i oni stariji imaju svojih prednosti, zbog kojih ih već u startu ne treba isključiti iz igre.

Niko ne kaže da treba da pronađete “dedicu”, ali treba istaći prednosti izlazaka s muškarcima u četrdesetim.

Prije svega, zreliji su i situiraniji od onih mlađih. Stariji gospodin ima više samopouzdanja i vještine u krevetu. Zato, uživajte.

Da li ste svjesni koliko ste u stvari mladi?

Tridesete su nove dvadesete. Pa čak i da nisu, danas ste mlađe nego što ćete ikad više biti.

Kad u vezu ulazite sa sviješću i stavom da ste stari, vaša energija neće biti pozitivna, samo ćete stagnirati. To je ključna greška kod izlazaka. Ko želi da bude pored takve osobe?

Svaki muškarac će vas se brzo zasititi, ako se ne opustite i ne uživate u mladosti koju još uvijek sigurno imate u sebi.

Sada je pravo vrijeme da uživate u najboljim godinama!

Autor: (Redakcija)

avaz.ba

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close