Općina Visoko: Upriličen prijem za učenike generacije srednjih škola

Danas je u Maloj sali Općini Visoko upriličen prijem za učenike generacije svih srednjih škola sa područja naše općine. Na prijemu su prisustvovali učenici generacije iz Medrese „Osman ef. Redžović“ u Velikom Čajnu Hatidža Mahmutović iz Visokog i Abdussamed Podojak iz Zenice, iz MSŠ ˝Hazim Šabanović˝ Vražalić Eldin, te iz Gimnazije ˝Visoko˝ Nukić Lejla. Pored učenika generacije prisutni su bili i direktori ovih srednjih škola.

Načelnica, gospođa Amra Babić je u razgovoru sa budućim studentima iskazala svoju podršku i skrenula pažnju na ono što ih čeka, te da nikad ne treba posustajati u životu niti plašiti se prepreka.

˝Velika mi je čast danas ugostiti učenike generacija srednjih škola sa područja naše općine, kao i direktore srednjih škola. Želim da iskoristim priliku da vam zaželim prije svega puno zdravlja, pa onda puno sreće, a neću vam zaželjeti puno uspjeha jer to će sigurno bit, jer ste do sad pokazali da radite, da ste vrijedni i da ćete svojim trudom ostvariti taj uspjeh˝, izjavila je načelnica, gospođa Amra Babić te učenicima generacija uručila novčani poklon u uznosu od 100 KM.

Ovom prilikom učenici su se predstavili te izrazili zahvalnost načelnici na prijemu i podršci, te iznjeli svoja mišljenja i ciljeve o svojim daljnjim opredjeljenjima.

radioq.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close