Online casting za najveći modni događaj 35. Nivea BH Fashion Week Sarajevo

U toku je online casting za najveći modni događaj 35. Nivea BH Fashion Week Sarajevo

Više od 150 modela nosiće modne revije domaćih i inozemnih modnih dizajnera koji će odabrati svoje favorite za 35-tu sezonu Nivea BH Fashion Week Sarajevo.

Povodom najvećeg modnog događaja u BiH i regiji, 35. NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO, u toku je ONLINE CASTING za izbor modela koji će nositi revije poznatih modnih dizajnera. Rok za prijavu je 10.11.2015 godine, te se pozivaju sve zainteresovane djevojke i muškarci od 16 – 24 godine, da se prijave u inbox na FB Modna agencija Abc Models. Najboljima će se pružiti prilika da rade revije na BH sedmici mode u periodu od 14.11.-16.11.2015 godine, ali i mogućnost da se predstave ino modnim scoutima koji dolaze iz Turske, Italije, Engleske i Kine.

Inače, za vizualni identitet 35. Nivea BH Fashion Week Sarajevo odabrane su mlade talentirane dizajnerice Lucija Vrcić i Maja Sabljić, pobjednice ovogodišnjeg natječaja za mlade dizajnere “Perwoll New Generation 2015” posredstvom kojeg se svake godine rađaju nova modna imena u BiH.

 

Zaštitno lice kampanje 35. Nivea BH Fashion Week Sarajevo je Delila Softić, model agencije Abc Models Sarajevo. Delila je prije nekoliko godina proglašena za Fashion TV model svijeta a danas je studentica završne godine Medicinskog fakulteta.

Fotograf  koji je zaslužan za kampanju je Nađa Berberović. Make up artist je Sanjin Egon, dok je za frizuru zadužen frizerski salon “Elite line” Sarajevo. Vizual fotografije je snimljen na lokaciji Konjičko rekreativni centar Pegasos u Sarajevu.

 

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close