NogometSport

Ognjen Vranješ posjetio FK Borac: Nadam se povratku na staze stare slave

FK Borac ugostio svog bivšeg igrača, aktuelnog člana belgijskog Anderlechta i reprezentativca BiH Ognjena Vranješ.Kako navode iz banjalučkog kluba, imali su čast ugostiti prijatelja kluba i promotera Crveno-plave večeri Borca održane 7. decembra prošle godine.

Prvotimca Anderlechta u Platonovoj dočekla je uprava kluba te su mu uručeni pokloni za podršku koju je Vranješ nesebično pružio klubu u kojem je ponikao. 

Predsjednik FK Borac Vico Zeljković izrazio je zahvalnost Vranješu za doprinos i podršku koju je u predhodnom periodu pružao klubu.

“Vranješ je sa zadovoljstvom prihvatio naš poziv da bude promotivno lice Crveno-plave večeri i mi smo mu na tome i više nego zahvalni. Naša saradnja će se ostvariti i u budućnosti. Ukoliko bude želio da svoju uspješnu karijeru jednog dana završi u Borcu, mi ćemo ga dočekati sa zadovoljstvom”, izjavio je Zeljković.

“Veliko mi je zadovoljstvo što sam mogao stati uz klub gdje sam počeo svoju nogometnu karijeru. Drago mi je što je napredak očit uz upravu koja danas vodi klub. Moje nade su usmjerene ka tome da će se Borac uskoro vrati na stare staze slave” izjavio je Vranješ na druženju u FK Borac.

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close