Na casting Nivea bh fashion week Sarajevo se prijavilo više od 200 djevojaka i mladića

Organizatori najznačajnijeg bh. modnog projekta NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO, koji je zakazan od 26. do 28. u hotelu Holiday u Sarajevu, održali su generalni kasting bh. manekena i manekenki na koji se prijavilo više od 200 zainteresovanih mladića i djevojaka iz svih krajeva BiH.

Podsjećamo, Udruženje manekena i modnih kreatora BiH koje već 15 godina organizuje projekat BH FASHION WEEK pozvalo je nedavno sve one koji posjeduju kriterije modela da se okušaju na kastingu za modne dizajnere, modne kuće pruživši tako svima jednaku šansu za sudjelovanje na prestižnom 30. jubilarnom NIVEA BH FASHION WEEKU.

Jučer su modele za modne revije u 16,00 sati birali Arnel Vučić, Marijeta Feri, Samra Menzilović, Nadina Kovač, Emina Husedžinović, te čelnici poznate turske modne kuće JEORDI”ES. U 18,00 sati bio je organizovan specijalni kasting za renomiranu modnu kuću MONA koja će otvoriti 30. jubilarni NIVEA BH FASHION WEEK kojem će mjesto centralnih dešavanja biti hotel Holiday u Sarajevu.

Inače druženje sa novinarima organizatori su daas 26. marta zakazali u kongresnoj dvorani Holiday s početkom u 13,00. Javnosti će  tokom druženja biti predstavljen cjelokupni sadržaj ovog modnog dešavanja kojem je ove godine cilj skrenuti pažnju na žensko poduzetnišvo.

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close