LifestyleModa i ljepota

Odbrojavamo dane do najvećeg modnog događaja 39. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo

Odbrojavamo dane do najvećeg modnog događaja 39. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo

Za najveći i najvažniji modni događaj  u BiH, 39.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo,nedavno je snimljena  kampanja koju je osmislila i kreirala Emina Husedžinović Ibrahimović, osnivač modnog brenda design by emina.

Zaštitno lice je Nataša Derikonja, model agencije ABC Models Mgmt International. Za njen make up pobrinula se Dalila Ćulić, Beauty by Dalila & Kenan dok je za frizuru Hair by  Mirela Barakovac. Fotografiju kampanje potpisuje Sead Šašivarević-Bezdan. Styling upotpunjen luksuznim naušnicama Denita Gioielli.

NIVEA BH Fashion Week Sarajevo predstavlja ozbiljnu platformu za razvoj modne scene i mogućnost prilike za mlade dizajnere da stvore vlastiti modni indentitet.

U toku je i ONLINE CASTING za 39. NIVEA BH FW Sarajevo koji traje do 13.11.2017 te se pozivaju sve zainteresirane djevojke i muškarci od 14 – 25 godine, da se prijave u inbox na FB Modna agencija Abc Models ili na mail [email protected]

Prijava treba da sadrži sljedeće podatke: ime i prezime, visina, težina, godine, grad I broj mobitela.

Inače, 39. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo se održava u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH i izvršnoj produkciji modne agencije ABC Models Mgmt Internacional, koja osim u Sarajevu, Banja Luci i Tuzli, ima predstavništvo i u Zagrebu, Beogradu, Podgorici i Beču.

Da podsjetimo, 39.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo se održava od 14.11-16.11 u hotelu „Holiday“ Sarajevo sa početkom u 20h.

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close