Od 02.-04. novembra 31. Nivea BH Fashion Week Sarajevo

Udruženje manekena i modnih kreatora BiH, kao organizatori najprestižnijeg modnog događaja u BiH, i ove sezone ponosno Vam predstavljaju najznačajniji modni događaj u državi – Nivea BH Fashion Week Sarajevo. Nakon 30 uspješnih sezona, etabliran kao najznačajniji modni događaj u državi, 31. Nivea BH Fashion Week Sarajevo će se održati od   2. – 4. novembra 2013. godine u kongresnoj sali hotela Holiday Inn u Sarajevu, a pod pokroviteljstvom renomiranog svjetskog kozmetičkog brenda NIVEA.
Sarajevo kroz Nivea BH Fashion Week, u tri dana trajanja ovog značajnog tradicionalnog modnog događaja ponovo će biti centar mode, vrhunskog dizajna i stila. Naime, 31. Nivea BH Fashion Week Sarajevo svojim posjetiocima predstavit će najkvalitetnije aktere naše modne scene. Ovdašnja modna publika, predstavnici sedme sile i šira publika uživat će u kreativnom stvaralaštvu najznačajnijih domaćih autora i modnih kuća, talentiranih mladih kreatorskih nada, te kolekcijama dizajnera iz inozemstva – što obećava vrhunski modni užitak.
Vrijednost projekta je popularizacija domaćeg BH modnog dizajna i afirmacija mladih umjetnika, što je prepoznala i NIVEA, kao jedan od brendova, koji se najlakše prepoznaju i kojima se najviše vjeruje. Nivea kao poznati svjetski kozmetički brend kroz BH Fashion Week Sarajevo spaja umjetnost, modu i dizajn u prepoznatljiv bosansko-hercegovački proizvod.
Tokom godina postojanja Nivea BH Fashion Week Sarajevo kao modno-kulturno događanje s najdužom tradicijom u Bosni i Hercegovini, dosegao je nivo najpoznatijih svjetskih fashion weekova, a njegov generalni pokrovitelj Nivea pokazao se kao istinski modni pokrovitelj. Neosporno je definirao bh. društvenu scenu, podigao medijske standarde, te udahnuo Sarajevu dašak svjetske metropole dva puta godišnje.

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close