-TopSLIDEVideoVisoko

Obilježen 7 april – Dan oslobođenja Visokog (Video – Foto)

Program obilježavanja 7.aprila-Dana oslobođenja Visokog, započeo je polaganjem cvijeća na Spomen kosturnicu borcima NOAR-a i Spomen obilježju šehidima i poginulim borcima, nakon čega je  svečano obilježen početak  radova na izgradnji novog objekta Javne ustanove za predškolski odgoj i obrazovanje Visoko  u naselju Prijeko.

Investitor radova je  Općina Visoko i Abras Company d.o o . Visoko.

Povodom početka radova na izgradnji novog objekta Javne ustanove za predškolski odgoj i obrazovanje, polaznici  vrtičkih grupa  JU za predškolski odgoj i obrazovanje Visoko su priredili prigodan program, a u znak zahvalnosti dodijelili su prigodne zahvalnice općinskoj načelnici  Amri Babić i  Abras Company d.o o . Visoko.

Prijemu  koji  su upriličile općinska načelnica Amra Babić i predsjedavajuća Općinskog vijeća Mirela Mateša Bukva prisustvovali su dr. Bakir Nakaš, predsjednik SUBNOR-a u BiH,  predstavnici SUBNOR-a iz susjednih općina ,predstavnici  Organizacije šehida i poginulih boraca ”Visoko 92”, Udruženja ratnih vojnih invalida ”Visoko 92” , Udruženja dobitnika najvećih ratnih priznanja, te delegacije Udruženja antifašista i boraca NOR-a Visoko, Društva „Josip Broz Tito“ i Koordinacionog odbora boračkih udruženja i organizacija općine Visoko.

visoko.gov.ba

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close