NS BiH: Podjela lopti omladinskom pogonu FS RS

NS/FS BiH, u saradnji sa FS RS, a posredstvom proizvođača sportske opreme „Adidas“, podijelio je danasu Banjaluci lopte omladinskim timovima Prve lige Republike Srpske.

Lopte su predstavnicima klubova uručili potpredsjednik NS/FS BiH Darko Ljubojević, direktor Sektora za takmičenja i upravljanje događajima Elmir Pilav i generalni sekretar FS RS Rodoljub Petković.

„Ovo je naš skromni doprinos omladinskim timovima Prve lige RS. Planiramo da istu akciju sprovedemo i u područnim, županijskim i kantonalnim savezima. NS/FS BiH će i ubuduće nastojati da u skladu sa svojim mogućnostima pomaže klubovima u svim rangovima takmičenja“, rekao je potpredsjednik Ljubojević.

Elmir Pilav je dodao: „Ovo je naš mali znak pažnje i skromna donacija kojom želimo da pokažemo da vodimo brigu o klubovima, a pogotovo o najmlađim igračima koji su naša budućnost. Lopte koje dijelimo posredstvom našeg generalnog tehničkog sponzora, firme „Adidas“ su najava još bolje saradnje i veće pomoći našim klubovima koji rade u teškim uslovima. NS/FS BiH će nastojati da i dalje pomaže klubove koliko god je to moguće.“

Predstavnici klubova su istakli da im je ova donacija dragocjena i zahvalili su se na pomoći.

www.magazinplus.eu – NS BiH

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close