Novinar BBC-a otkrio ko je zapravo stvorio ozoglašeni ISIL! (VIDEO)

Zašto svi znaju istinu i šute?

Počeo je svoj radni vijek u zrakoplovnoj industriji, bivši je novinar BBC-ja, obučen od strane BBC-ja, Tony Gosling je britanski aktivist, povjesničar, istraživački te radijski novinar. Posljednjih 20 godina kako je suočen s činjenicom da masovni mediji proizvode masu nejasnih i nelogičnih informacija, počeo je kopati iza kulisa svjetske političke scene te je odlučio javnosti predstaviti sve ono skriveno, sve ono što nikada nećete doznati u ‘mainstrem’ medijima svijeta ili pak hoćete, ali će te informacije uvijek biti namjerno diskreditirane.

Riječ je o istini, o nevjerojatnoj moći vrhuške svijeta, kao i o važnosti Banke za međunarodna poravnavanja, banke koja je iznad svakog zakona ovog planeta. ‘MMF, sve središnje banke i Svjetska banka dobili su zadatak kontrolirati sav protok novca i svijetu te ga postupno činiti nedostupnim.’ – upozorava Gosling i dodaje da je riječ o vrhovnoj banci koja je skrivena i obavijena vezom tajne. Riječ je o Banci za međusobna poravnjavanja. To je središnja banka svih banaka! Većina ljudi nikad nije čula za ovu banku, a ona je iznimno važna organizacija. On govori: ‘To je neizmjerno moćna međunarodna organizacija koja nadzire novac cijelog svijeta. Banka za međusobna poravnavanja ima središte u Baselu u Švicarskoj i ima svoje podružnice u Hong Kongu i Mexico Cityju.

U osnovi, to je neizabrana i nikom odgovorna banka koja ima potpuni imunitet od oporezivanja. Ova banka je iznad svih zakona i statuta ovog svijeta. I nikad nitko nije čuo za nju. Ova banka je prala novac za naciste tijekom Drugoga svjetskog rata, a ovih dana njezina je svrha voditi i usmjeravati centralno planirani globalni financijski sustav. Danas postoji 58 svjetskih središnjih banaka koje joj pripadaju i ona ima moć upravljati svim ekonomijama svijeta. Svaka dva mjeseca bankari cijelog svijeta u okupljaju se tajno u Baselu na globalnom ekonomskom sastanku. Tijekom tih sastanaka oni odlučuju o sudbini, svakog čovjeka, svake žene, muškarca i djeteta na ovom planetu. I nikad vam nitko to neće reći! Banka za međusobna poravnavanja je banka osnovana od strane globalne svjetske elite da djeluje u korist te elite, a namijenjena je temeljnom uništavanju gospodarskog sustava’, zaključuje.

Također, Gosling je progovorio i o elitnoj skupini Bilderberg te njihovoj godišnjoj konferenciji na kojoj se, kako govori, skupljaju mračne korporativne sile, predstavnici medija, banaka i plemićkih obitelji te da oni stvaraju zavjeru naspram čovječanstva koju provode putem bogatstva, moći, ucjene i rata. Također, Gosling je jedan od rijetkih koji je progovorio o ‘crnom plemstvu’ te Rotschildima i Rockefellerima, britanskoj kraljici i ostalim genski povezanim obiteljima koje iskorištavaju svoju moć i bogatstvo ne bili svijetu nametnuli svoju izopačenu imperijalističku vladavinu, prenosi Dnevno.hr.

No, nije samo to, Tony Gosling je gostujući na turskoj televiziji upoznao javnost s činjenicom da je ISIL stvorila britanska masonerija, točnije britanska tajna služba koja je stvorila “muslimanski” ISIL te je detaljno objasnio kako Britanija kao moćna masonska sila upravlja ovim svijetom, ali ga i razara ne bi li ispunila svoje zločinačke naume! Poslušajte što je sve rekao te šokirao tursku, ali i svjetsku javnost.

 

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close