Novi užas na Sveučilištu: Plaćene studentice lažno će optužiti Slavu Kukića za seksualno napastovanje!

Nakon neuspjelog pokušaja ubojstva, na akademika Slavu Kukića priprema se novi napad. Ekstremna nacionalistička grupa bliska napadaču Mariju Sušaca ali političkom miljeu iz Hercegovine pakuje akciju javnog blaćenja uglednog profesora – plaćene studentice će ga, prema informacijama obavještajnih agencija, lažno optužiti za seksualno napastovanje!!!

Nakon napada koji se može nazvati i pokušajem ubojstva, fašistoidnih hrvatski ektremiste nastavljaju sa atacima na akademika Slavu Kukića. Nakon brutalnog nasrtaja Marija Sušaca, koji je završio sa težim povredama po akademika  Kukića, sada se ide sa napadom čiji je cilj njegova javna kompromitacija. Kako saznaje DEPO PORTAL iz izvora bliskih hercegovačkim obavještajnim strukturama,  ista grupa koja je pripremila pokušaj ubojstva akademika Kukića tempira aferu u kojoj će nekoliko plaćenih ženskih osoba, nekadašnjih ili današnjih studentica, optužiti javno profesora Kukića za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje.

Ova se akcija, kako se saznaje, priprema ponovo preko grupe zaštitara mostarske agencije čiji je uposlnik i sam Mario Sušac. Obavještajne službe su provalile ovaj plan, identitet djevojaka je već poznat, kao i uvjeti pod kojim je dogovorena ova operacija čiji je cilj javna i moralna diskvalikfikacija profesora Kukića u javnosti.

Inače, mediji su već objavili kako je Dragan Kolobara, vlasnik agencije čiji je uposlenik napadač na akademika Kukića, savjetnik ministra unutrašnjih poslova HNK Slađana Bevande. Zasada nema dokaza o njegovoj umiješanosti u ove akcije ali slovi kao vrlo blizak političkom vrhu Čovićevog HDZ-a.

Poznavoci prilika u Hercegovini napad, ali i planiranu akciju blaćenja Slave Kukića, povezuju sa zasad nepotvrđenim informacija kako bi upravo ovaj profesor mogao biti kandidat ispred Demokratske fronte Željka Komšića za člana predsjedništva BiH, te da nezvanična istraživanja pokazuju kako bi profesor Kukić tu političku utakmicu mogao lako i dobiti.

Sam akademik Kukić se još ne izjašnjava po ovome pitanju, a izvori DEPO PORTALA tvrde da on, zbog obiteljskih razloga, neće ući u ovu političku utakmicu, ali hoće javno podržati Komšićevu Demokratsku frontu. Kako sam kaže, ova prljava kampanja koja se vodi protiv njega neće ga zaustaviti u njegovom javnom djelovanju protiv sila ekstremnog nacionalizma unutar vlastitog naroda.

DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN

 

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close