LifestyleTehnologija

Nova bolesna igra na internetu: Dječak se ubio dok se snimao!

Roditelji malog Karnela su očajni zbog svog gubitka i upozoravaju roditelje širom svijeta da pripaze šta rade njihova djeca, prenosi britanski Miror

Surova igrica “gušenja” na internetu odnijela je svoju prvu žrtvu. Dvanaestogodišnji dječak se ubio dok je sebe snimao kako se davi!

 

Karnel Hauton (12) iz Velike Britanije ubio se tokom bizarne igre koja se zove “gušenje“, koju mališani širom svijeta igraju na internetu.

 

Cilj igrice je da djeca snimaju kako ih neko davi ili se sami guše tako što vezuju oko vrata, a potom snimak kače na društvene mreže. Djeca se guše sve dok ne prekinu dotok kiseonika u mozak i ne ostanu bez svijesti. Ova igra postala je rasprostranjena, jer važi za jednu od rijetkih igrica koje ne uključuju konzumiranje droge ili alkohola, međutim, očigledno je pogubna po igrače.

 

Roditelji malog Karnela su očajni zbog svog gubitka i upozoravaju roditelje širom svijeta da pripaze šta rade njihova djeca, prenosi britanski Miror.

 

“Karnel je bio jedan srećan i duhovit dječak. Imao je divan odnos sa bratom i sestrom, stvarno ne znam što je to uradio. U početku mi nije bilo jasno kako se ugušio, a onda je došao jedan prijatelj i rekao da je ta “igra” popularna među mladima “, rekla je majka.

 

Prijatelji porodice kažu da je dječaka upravo majka pronašla mrtvog u sobi.

 

(ATV)

 

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close