NogometSport

NK Metalleghe: Fejzić je “kriv” što je odbranio penal, ovo je pokušaj destabilizacije kluba

Klub iz Jajca navodi da je nogometaše Olimpica iziritirala odbrana golmana Nevresa Fejzića, koji je odbranio penal napadaču Vukova Mahiru Kariću.

“Za događanja koja su se zbila na samom kraju i poslije samog zvižduka kraja utakmice kriv je isključivo golman Fejzić. Kriv je jer je odbranio jedanaesterac u 87. minuti i time najvjerojatnije Olimpic izbacio iz Premijer lige. Aut koji se spominje bio je odmah poslije spomenute odbrane.Naravno da je cijela klupa skočila i slavila veličanstvenu odbranu golmana Fejzića. Bit će da njihov neuspjeli udarac sa bijele tačke, a naše slavlje poslije toga, izritiralo suparničke igrače te su počela spomenuta naguravanja. Inače ko u životu stvara probleme onaj koji slavi ili onaj koji je nezadovoljan, frustriran, nemoćan”, navodi se u saopćenju Metalleghea.

Jajčani navode da su tvrdnje Olimpica pokušaji destabilizacije Metalleghea.

“Ponašanja kao i neke izjave pojedinaca su smiješne. Da su istinite, iznijete bi bile prije a ne poslije utakmice. Sve ovo je još jedan pokušaj destabilizacije kluba koji se bori da ostane u najvišem rangu bh nogometa. Niti je prvi, a najvjerojatnije ni zadnji takav pokušaj. Da smo mi izgubili utakmicu, da Fejzić nije odbranio jedanaesterac, danas po portalima svega ovoga nebi bilo i subotnji protivnici slavili bi veličanstvenu pobjedu. Za sve je kriv golman Fejzić”, saopćeno je iz Metalleghea.

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close