NK Bosna: Skupština kluba u četvrtak

Danas je u prepunoj Velikoj sali Općine Visoko održana sjednica ,a jedina tema je bila visočka Bosna .Sastanak je trajao 2 sata , mnogi članovi i simpatizeri Bosne su se javljali za riječ i iznosili svoja viđenja trenutnog stanja u klubu, a ono je katastrofalno.

Bivši trener Bosne Ivo Ištuk je najdirektnije iznio svoj stav rekavši da se ovaj sastanak trebao održati još prije pola godine kada se Bosna mogla spasiti i dodao da je ulaganje u omladinski pogon jedini ispravni put kojim treba da se krene .

“Bosna nema novaca da kupuje igrače, a još sumnjivog kvaliteta dok svoje vlastite da odbacuje. Upravo to smo radili prethodnu godinu i došli smo do nikad teže situacije u klubu. Moramo napraviti strategiju za narednih 10 godina, nije bitno u kojoj ligi igramo” – rekao je Ištuk

Općinska načelnica Amra Babić pozvala je sve privrednike sa područja visočke Općine da se odazovu i pomognu Bosni na bilo koji način.

Skupština kluba, na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo od 11 članova, će biti održana u četvrtak u Velikoj sali Općine Visoko od 17 h.

radioq.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close