NK Bosna: Otvoreno pismo bankama, benzinskim pumpama, kladionicama i tržnim centrima

Uprava NK Bosna postavlja pitanje do kad će naši domaći Visočki privredni subjekti pomagati rad svih sportskih klubova sa općine Visoko a banke,benzinske pumpe,kladionice i tržni centri koji nisu iz Visokog nijemo posmatrati na Visočki sport i općenito društvenu zajednicu u Visokom. Grad Visoko i njeni građani to ne zaslužuju, kao i naši Visočki privredni subjekti koji drže sport u Visokom još uvijek živim i hvala im na tome. Do kada će Visočani biti gostoprimljivi domaćini svima a do kad će naši gosti biti ne odgovorni prema nama. Ovo nije nikakav atak na nazovimo ih usisivaće novca od nas Visočana, ali jednostavno moramo cijeniti Visočke privrednike jer oni svoj novac ulažu odnosno daju dok drugi ga samo crpe od nas a ništa ne vraćaju lokalnoj zajednici.
Povod ovog otvorenog pisma nije samo lični stav uprave NK Bosna Visoko nego je ovo vjerovatno stav većine gradžana općine Visoko koji godinama pričaju o navedenom problemu ali niko nikada se javno nije obratio. Zato je ovo poziv bankama,benzinskim pumpama,kladionicama i tržnim centrim da podrže ne samo NK Bosna Visoko nego i RK Bosna,KK Visoko,Taekwondo klubove,Karate klubove,ŽRK Visoko,Ritmičku gimnastiku,ONL i sve druge klubove koji egzistiraju na općini Visoko, nije to puno novca da Vas ne uhvati strah.
Mi iz NK Bosna Visoko ćemo se boriti i dalje na zelenom terenu jer znamo da iza nas stoje Visočki privredni subjekti koji vole ovaj grad i za to im veliko HVALA, a vama koji još uvijek pare šaljete negdje drugo sada znate kako možete doprinjeti Visočkom sportu i kojim klubovima trebate pomoći. Na kraju krajeva mi ćemo vam pokazati put ako ga niste mogli naći do sada!!!

Uprava NK Bosna Visoko

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close