NogometSport

Nisam mogao odbiti predsjednika Pereza i Real Madrid

ZINEDINE ZIDANE se poslije 284 dana vraća na klupu Real Madrida.

Kraljevski klub potvrdio je službeno vijest o povratku francuskog stručnjaka na Bernabeu, a uskoro će biti održana i konferencija za novinare na kojoj će Zidane biti predstavljen.

Zizou je potpisao trogodišnji ugovor i vodit će novi, dugoročni Realov projekt zajedno s predsjednikom Florentinom Perezom.

20.10 Predsjednik Florentino Perez i novi trener Reala Zinedine Zidane došli su u konferencijsku salu. Perez je prvi održao kratki govor, najavio Francuza koji se potom obratio javnosti.

Zinedine Zidane: “Jako sam sretan što sam se vratio kući. To je sada najbitnije. Jedva čekam početi s poslom sutra. Napustio sam Real jer sam trebao odmor, momčad je trebala promjenu nakon što smo sve osvojili.”

“Odlučio sam se vratiti jer me predsjednik nazvao. A budući da previše volim ovaj klub, evo me tu sada. Vraćam se nakon osam mjeseci.”

“Velika je odgovornost raditi ovaj posao. Ja sam nosio Realov grb na dresu. Osvojio sam previše toga, ali ja sam također samo jedan od ljudi u ovom klubu. Isto tako, nisam zaboravio što smo krivo napravili ranije.”

“Nitko mi neće oduzeti entuzijazam treniranja. Ovdje sam da pružim sve od sebe i učinim momčad boljom.”

“Da, napravit ćemo određene promjene za sljedeću sezonu, ali o tome neću sada govoriti. O tome ćemo ja i predsjednik raspravljati kasnije.”

“Sada razmišljamo o preostalim utakmicama ove sezone. Čeka nas 11 utakmica i želimo što bolje završiti sezonu. Pružit ću sve od sebe da bi momčad učinio boljom.”

“Imao sam puno ponuda od drugih klubova, ali htio sam samo jedno – vratiti se u Real Madrid.”

“Kada me Perez nazvao, mislio sam samo o jednoj stvari – o povratku u Real. Nisam mogao odbiti predsjednika Pereza i Real Madrid.”

Florentino Perez: “Prvaci smo Europe u nogometu i u košarci. To je povijesni rezultat, ali sada prolazimo kroz teške trenutke. Znamo kako se navijači osjećaju.”

“Uvijek težimo najboljem, ali stvari u posljednje vrijeme nisu išle najbolje. Nećemo nikada zaboraviti trud i odanost klubu koju je pokazao Santiago Solari. Ja mu se zahvaljujem, on je veliki Madridista i ostat će s nama u klubu.”

“Dragi Zizou, vratio si se ovdje i tvoj povratak dokazuje koliko zapravo voliš ovaj grb, koliko voliš Real Madrid.”

“Zidane, ti si dio klupske povijesti, mi kao Madridiste veoma smo ponosni na tebe.”


Index

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close