LifestyleLjubav i sex

Neugodni razlozi zbog kojih muškarci odbijaju seks

Suprotno općem vjerovanju, muškarci nisu uvijek seks mašine i ponekad imaju opravdani razlog za slab libido

 


Svima nam je poznat stereotip da su muškarci uvijek raspoloženi za seks, ali postoje situacije kada im nije do vođenja ljubavi.
Suprotno općem vjerovanju, muškarci nisu uvijek seks mašine i ponekad imaju opravdani razlog za slab libido, ali neugodno im je to priznati. Razumijevanje i razgovor je ono što im je najpotrebnije u tom trenutku kako bi im seksualni apetit ponovno porastao.
1. Lijekovi
Neki lijekovi ( npr. za snižavanje krvnog tlaka ili protiv depresije) mogu smanjiti seksualni nagon. Ako je problem u tome, ohrabrite partnera da razgovara s ljekarom.

 

2. Stres i tjeskoba
Muškarci se često boje hoće li zadovoljiti partnericu u krevetu. Pokušajte ga razuvjeriti i objasniti mu da ćete se osjećati zadovoljno bez obzira na sve. Osim toga, vrhunski seks zahtijeva vježbu pa dajte i njemu i sebi vremena.

 

3. Iscrpljenost
Umor je vrlo uobičajen razlog zbog kojeg muškarci imaju smanjenu želju za seksom. Stoga ga navečer pustite da se naspava, a u seksu pokušajte uživati u drugim dijelovima dana.

 

4. Ljutnja
S vremenom se u vezi znaju nakupiti neriješeni problemi što također može smanjiti seksualni apetit kod muškarca. Rješenje su dugi iskreni razgovori, a nije ni loše pokušati tu ljutnju prenijeti u spavaću sobu.

 

(Zadovoljna.hr)

 

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close