Ne treba se čuditi Dodikovim podrškama ubijanju Palestinaca

Srđan Puhalo, poznati banjalučki psiholog ovako je na svom Twitter profilu prokomentirao podršku Milorada Dodika napadu na Gazu. ” Dodik, tj. Republik Srpska uputili pismo podrške Izraelu, j…a Srbi se tradicionalno lože na dobru artiljeriju i avijaciju!!!

Predsjednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik uputio je pismo izraelskom predsjedniku Shimonu Peresu i premijeru Benjaminu Netanyahuu, u kojem je izrazio potpuno razumijevanje i podršku za napad na Gazu.
“Terorističke prijetnje i akcije militantnih islamističkih grupa su prijetnja cjelokupnoj svjetskoj zajednici, pa bi i ona morala da stane u jedan front protiv takvih prijetnji”, istakao je Dodik u pismu.
Kako bi srce koje je okorjelo u zločinu moglo reagirati drukčije. Milorad Dodik je bio aktivni sudionik agresije na Bosnu i Hercegovinu, tokom agresije je kao zastupnik Narodne skupštine Republike Srpske žestoko podržavao Ratka Mladića da pobije Bošnjake u opkoljenoj bihaćkoj regiji. Znamo svi da Dodik čini sve da bude primjer ostalim Srbima u ismijavanju i vrijeđanju nevinih bošnjačkih žrtava. Zato, uopće nije čudno što Dodik podržava cionističke zločince u ubijanju Palestinaca.
Milorad Dodik je odavno postao krvoločan čovjek, fali nam samo rat pa da se uvjerimo da bi on bio gori i od Ratka Mladića i Radovana Karadžića.

(saff.ba)

OVO SU TI TERORISTI KOJE OPISUJE MILORAD DODIK A KOJE, U NJEGOVU PODRŠKU, CIONISTI UBIJAJU NEMILOSRDO U GAZI

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close