LifestyleShowbiz

Najpopularniji Bosanac na Facebooku glumi u novom nastavku Fast & Furiosa?

Erko Jun / Najpopularniji Bosanac na Facebooku glumi u novom nastavku Fast & Furiosa?

 

Ermin Junuzović, poznatiji kao Erko Jun, najpopularniji je državljanin Bosne i Hercegovine na društvenim mrežama, a uskoro bi, prema najavama na društvenim mrežama, njegova popularnost mogla još više rasti.

Fitnes model i bodybuilder kojeg na Facebooku prati skoro 4 i pol miliona fanova, mogao bi postati i glumac, te kako se najavljuje trebao bi se pojaviti u najnovijem nastavku poznate filmske franšize Fast and Furious.

Već sada, dok se u domaćim kinima prikazuje osmi nastavak ove filmske franšize, Erko je najavio svoju glumačku karijeru u novom nastavku, čija premijera se očekuje 2019. godine.

Pogodite ko glumi u novom Fast & Furious 9“, napisao je Erko na svom Facebook profilu.

Podsjećamo, Junuzović je s roditeljima izbjegao iz Bosne i Hercegovine kada je imao dvije godine. Skrasili su se u Belgiji, tačnije u gradu Antwerpenu gdje i danas živi s porodicom. Međutim, svoje porijeklo ne zaboravlja, te često objavljuje fotografije koje imaju veze s BiH i ovim prostorima.

Danas je vrlo uspješan bodybuilder jer je svoj hobi iz djetinjstva pretvorio u veoma unosan posao. U karijeri je osvajao mnogobrojne nagrade na svjetskom nivou.

Do sada je krasio mnogobrojne naslovnice svjetskih lifestyle magazina i vlasnik je trgovine fitness opremom “Erko Jun” u ovom belgijskom gradu.

Radiosarajevo

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close