Nagrade 21. generalnog bh. sajma ZEPS 2014: Ruža ZEPS-a praškoj Integri

Grand prix Ruža ZEPS-a, najviše priznanje za nastup koji je obilježio sajam, ove godine je dodijeljeno firmi Integra iz Praga (Republika Češka).

Priznanja za proizvod dobile su kompanije Elektro-elektronik Pranjić GmbH iz Njemačke, Noen a.s. iz Češke i Salona var d.o.o. Solin.

Nagrade za kolekciju proizvoda dobili su: praškasti proizvodi (ljepila i malteri) iz brenda Baumy firme Almy d.o.o. Zenica, zatim kolekcija brtve, semeringa i oringa kompanije Tinex d.o.o. Šenčur, kolekcija LED rasvjetnih tijela Hella Bekto Industries d.o.o.

Goražde, kolekcija hranilice za živinu kompanije Jomapeks d.o.o. i kolekcija proizvoda od punog drveta Arkada d.o.o. Žepče, dok su nagrade za promociju dobili Linde gas BH d.o.o. Zenica, Turistička zajednica Federacije BiH i Regeneracija d.o.o. Velika Kladuša.

Specijalna priznanja ovogodišnjeg sajma dodijeljena su Vladi Srednjobosanskog kantona za uspješnu realizaciju kolektivne izložbe privrednika SBK-a, HGK – Županijskoj komori Sisak za kontinuirano podržavanje privrednika Hrvatske i BiH, Czech Tradeu iz Praga za uspješno održavanje poslovnih kontakata privrednika Republike Češke i BiH s ciljem poboljšanja ekonomske saradnje, Spiritu i Obrtno-podjetniškoj zbornici Slovenije za kontinuirano podržavanje privrednih subjekata Slovenije u njihovoj promociji u BiH te Ministarstvu privrede Zeničko-dobojskog kantona za uspješnu realizaciju kolektivne izložbe privrednika ZDK-a.

Oslobođenje

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close