LifestyleLjubav i sex

Muškarci otkrivaju kako izgleda savršen oralni seks

Nekoliko muškaraca na AskRedditu priznalo je što za njih čini savršeni oralni seks

 

GOTOVO da nema žene koja se barem jednom nije zapitala kako bi treba izgledati savršeni oralni seks. Iako je najsigurnije pitati partnera što voli, nekima je to problem, a tu uskaču različiti forumi i društvene mreže- prenosi Index.hr.

 

Nekoliko muškaraca na AskRedditu priznalo je što za njih čini savršeni oralni seks, a najbolje savjete među njima izabrao je Cosmopolitan:

 

“Nemojte ga gurati duboko u grlo svaki put, nego s vremena na vrijeme. Poželjno je da imate šest različitih tehnika koje kombinirate”.

 

“I testisi su ključni za dobar oralac, ali nemojte ih sisati kao manijak”.

 

“Entuzijazam je najbolji trik, nevjerojatno je koliko žena to ne kuži. To što se igrate s mojim penisom dok izgledate kao da umirete od dosade nije dovoljno (nekima vjerojatno jest)”.

 

“Ponekad je lijepo kad nam malo masirate testise, a postoje dva dobra načina za to. Jedan je da kružnim pokretima palcem masirate područje oko njih. Drugi je da ih primite dlanovima i lagano podižete”.

 

“Svaki dobar oralni seks uključuje i rad ruku”.

 

“Duboko grlo je fantastično, ali ništa nije bolje od cure koja zna što radi i entuzijastična je oko toga, bez obzira na to može li ga gurnuti duboko ili ne”.

 

“Cura s kojom sam spavao imala je završetak koji ću uvijek pamtiti. Kad bih došao blizu vrhuncu, ona bi ga gurnula dublje i počela gutati. Osjećao sam pokrete njenih mišića u grlu i to je bilo nevjerojatno, nikad se nisam tako osjećao”.

 

“Stisnite ga usnicama kako bi bilo uže”.

 

“Koristite jezik na glaviću. I oko testisa”.

 

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close