Monstruozni izraelski akademik poziva na masovno silovanje Palestinki!

Dr. Mordechai Kedar, izraelski stručnjak za arapsku književnost i predavač na Univerzitetu Bar-Illan, izjavio je u ponedjeljak da bi silovanja sestri i majki palestinskih boraca odvratilo napade. – See more at: http://geto.ba/monstruozni-izraelski-akademik-poziva-na-masovno-silovanje-palestinki/#sthash.k7dooP60.dpuf

„Jedina stvar koja bi mogla odvratiti bombaša samoubicu je saznanje da ako se uhvati, njegova sestra ili majka će biti silovane“, kazao je Kedar tokom gostovanja na radiju.

Kedar koji je akademski stručnjak za palestinsko stanovništvo u Izraelu radio je za vojnu obavještajnu službu 25 godina gdje se specijalizirao za ‘islamske grupe’.

On je istraživač desničarskog Begin-Sadat Centra za strateške studije Bar-Illan univirziteta kao i osnivač i direktor Izrael Academia Monitora, internet stranice koja pravi navodne ‘anti-izraelske aktivnosti izraelskih akademika’.

Tokom intervjua na izraelskom Radio Bet-u, novinar, Jossi Hadar, je na Kedarov prijedlog odgovorio ‘zvuči loše… Ne možemo, naravno, preduzeti takve mjere“.

Ove primjedbe nisu odvratile Kedara, koji je odgovorio ‘to je kultura…“ i „ovo je Bliski istok“, prije nego što je dodao „ja nisam govorio o onome što radimo ili što ne radimo. Ja sam govorio o stvarnosti: jedina stvar koja će odvratiti bombaša samoubicu je da zna da ukoliko povuče okidač njegova sestra će biti silovana“

Dakle ovaj monstrum shvata da je Palestincu čast i ugled njegovih žena (majke. sestre, supruge) nešto sveto, nešto u što se ne dira! Uskoro će cionistički monstrumi početi da udaraju na najtanje žice muslimana i to će biti početak njihovog kraja!

GETO

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close