Modni dizajner Senada Brković predstavlja novu modnu kampanju za aktualnu

Modni dizajner Senada Brković predstavlja novu modnu kampanju za aktualnu sezonu jesen/zima 2013.
Za razliku od kolekcije koju je predstavila za prošlu sezonu, ova kolekcija s kojom će se predstaviti u sklopu 31. Nivea BH Fashion Week Sarajevo, ima klasičan potpis Senade Brković, uz neke nove elemente elegancije.

„Kombinirajući jednu suknju s različitim odjevnim komadima i dodacima, može se postići odlična transformacija stila. Uz neku bijelu košulju daje „poslovni izgled“, dok ista atraktivna suknja savršeno pristaje uz „street style“ u kombinaciji s majicama s printom i dodacima, s zakovicama, koje se ove sezone izuzetno popularne. Suknje su veoma sofisticiran i seksepilan komad odjeće u kojem ženski bokovi izgledaju zanosno, ali ne vulgarno. Uglavnom, suknje koje radim su izrađene od modernih tkanina, ukrašene printevima.  Boje koje prevladavaju su ljubičasta, u kombinaciji sa sivom te neizostavna crna. U kolekciji prevladavaju suknje, majice i jakne koje su slojevito kombinirane. Bilo mi je veliko zadovoljstvo stvoriti ovu lijepu modnu priču. Mislim da sam u kolekciji uspjela zadržati svoj prepoznatljiv ženstveni potpis“ – izjavila je Senada Brković povodom predstavljanja svoje nove kolekcije.

fashion-senada-brkovic-02Za zaštitno lice je odabrala J. Ines, model agencije Abc Models, make up potpisuje Zumra Softić, frizuru potpisuje renomirani frizersko-kozmetički centar Touch, a kampanju potpisuje modni fotograf Predrag Todorović.
Modna revija Senade Brković na programu je 03.11.2013. godine u kongresnoj dvorani Hotela Holiday Inn Sarajevo s početkom u 20:00h.
Inače, 31. Nivea BH Fashion Week Sarajevo održava se od 02.11.-04.11.2013. godine, a svako večer nakon modnih revija slijedi Sarajevsko Pivo After Party. Više informacija i fotografije modnih revija možete pogledati na Facebook stranica Modna agencija Abc Models, kao i na www.bhfashionweek.com

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close