MMS festival Visoko: “Domaće je najbolje!”

Nakon odličnog prošlogodišnjeg MMS party-a, na kojem je prisutne zabavljao DJ Eli koji je svojim nastupom oduševio mnogobrojne posjetioce festivala, ove godine organizacioni odbor MMS festivala potrudio se da za svoje posjetioce napravi sjajne partyje obje noći festivala.
Pored bendova koji su najavili posebne programe kojima će nastupiti na MMS festivalu, ove godine, pod parolom: “Domaće je najbolje!”, sve posjetioce zabavljat će visočki DJ-i, koji će se potruditi da, nakon live svirki muzičara koji nastupaju u sklopu festivala, naprave nezaboravan party za one koji odaberu da vikend upotpune MMS festivalom.

Prvu noć, odmah nakon nastupa benda Naftalin, čiju najavu ste imali priliku da čitate par dana ranije, sve posjetioce festival svojim Back to Back setom zabavljat će domaći deejayevi Mistico i Djambalaja, od prije poznati po odličnim zabavama u našem gradu. Njihova specijalnost B2B set je ustvari forma seta u kojoj DJ-evi miksaju po jednu pjesmu jedan iza drugog, te time ulaze u drugačiju sferu muzičkog prostora od onog koji oni sami preferiraju, ali to otvara mogućnosti različitom muzičkom izražaju jer jer nastup prepun neizvjesnosti i dobrih ritmova. Kao i obično, Mistico i Djambalaja kazali su svim posjetiocima da obuku udobne patike, brige ostave kod kuće i dođu na odlični MMS party prve noći.

Drugu noć, nakon live svirke benda Undergrounderi, o kojemu ćemo govoriti kako se otvorenje festivala bude približavalo, posjetioci će moći uživati u ritmovima DJ Elija, koji je na prošlogodišnjem MMS partyju napravio nezaboravnu atmosferu. DJ Eli u svom nastupu svakako dodaje i element iznenađenja zbog čega nećemo mnogo govoriti o njemu i njegovom nastupu, nego ćemo svima onima koji vole muziku i partyje poslati jednu veliku pozivnicu da nam se pridruže drugu noć festivala i uživaju u muzičkom setu DJ Elija.

Svakako, još jednom ćemo vas podsjetiti da posjetite našu facebook stranicu:  https://facebook.com/many.man.show i da pratite sve naše objave na toj stranici, te da u toku vikenda očekujete kompletan program koji za vas MMS sprema od 15. do 17. augusta. Spremite se, MMS dolazi!!!

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close