Mladi pjevač osuo paljbu: Djevojke, nekulturne ste i bezobrazne!

ŠTA JE NALJUTILO MAIDA HEĆIMOVIĆA?

Sve popularniji pjevač Maid Hećimović nedavno je iznenadio mnoge. Ovaj pjevač poznat je po svojoj skromnosti, nikako po konfliktima, zato je među mnogim poštovaocima društvenih mreža njegov nedavni post izazvao buru komentara

 
Naime, pjevaču je zasmetalo to što si neke djevojke daju sebi za pravo doći na nečiju svadbu ni manje ni više nego u bijeloj haljini, iako to nije po bontonu. Neki su ga podržali, a neki osudili te prokomentirali da si daje puno toga za pravo, te da svako ima pravo odjevati ono što želi.
Osudili su i njegovo omalovažavanje djevojki, a najviše su mu zamjerili što je djevojke poštenski „počastio“ i kazao da ukoliko su u bijelom na svadbi, one su nekulturne i bezobrazne.
– E ovako već duže vrijeme mi jedna stvar ne ide u glavu, a sve razmišljam da je javno napišem! Dešavalo se to u mom bližem i daljem okruženju! Naime, nikako mi nije jasno da neke djevojke i žene još uvijek ne znaju da je krajnje nekulturno doći na nečiju svadbu u bijeloj haljini. Zar je moguće da nigdje niste pročitale, da vam niko nikad nije rekao i u krajnjoj liniji da same niste shvatile da je to totalno nepoštovanje mlade kojoj idete u svatove i da je to jedna totalno bezobrazna i nekulturna stvar! Znam da ćes sad biti onih u fazonu: “ma, baš me briga” ali ja bih volio da mi neko nekad kaže ono što nisam znao pa da ubuduće ne pravim grešku, jer možda i ja negdje griješim i ispadam nepristojan! E, tako da znate nekulturne ste! I ko god ovo pročita neka zna da kad idući put vidim neku djevojku ili ženu u bijeloj haljini u tuđim svatovima da joj poručujem da je nekulturna i bezobrazna bez obzira na moje generalno eventualno dobro mišljenje o toj osobi – ogorčen je Maid.

 

(Expressmag.ba)

 

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close