Miss BiH Sanda Gutić posjetila Ambasadu Indonezije u Sarajevu

Kao sto smo već spomenuli izbor Miss Svijeta se održava u Indoneziji 28.09.2013. Miss Bosne i Hercegovine   Sanda Gutić je u velikim pripremama pa je nedavno prilikom gostovanja na medijima u Sarajevu posjetila i Ambasadu Indonezije.

Nj.E (Njegova Ekselencija) Ambasador Republike Indonezije Subijaksono Sujono i ostali članovi Ambasade ljubazno su primili našu Misicu.
Upoznali su je ukratko sa muzikom, jelima, običajima i uopšte sa tradicijom Indonezije što će svakako koristiti Sandi prilikom njenog boravka u Indoneziji.
Ambasador Republike Indonezije je poželio Sandi puno sreće na svjetskom izboru i istakao zadovoljstvo sto se izbor Miss Svijeta ove godine održava u državi iz koje on dolazi i sto će čitav svijet vidjeti ljepote Indonezije.
„Zahvaljujem se puno NJE Ambasadoru Subijaksono Sujono na prijemu i ljubaznosti. Drago mi sto ću imati priliku proputovati Indonezijom  i što ću osim obilja sunca i toplog mora vidjeti tisuće godina stare hramove i tajanstvenu kulturu istoka“ – istakla je Sanda.
Ramiz Šadić PR i Marketing Direkcije Miss BiH za miss Svijeta
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close