“Miss BiH za Miss Svijeta 2015” – Izmir, Turska

Ove godine najljepše djevojke iz Bosne i Hercegovine, 24 finalistkinje izbora “Miss BiH za Miss Svijeta 2015” prati i produkcijski tim Fashion TV Turkey, kako bi snimljeni film emitirali na ovom modnom tv kanalu, što će biti odlična promocija naše države u Turskoj ali i u drugim zemljama.

 

Menadžment jednog od najljepših hotela “LoveYou Too Hotel” koji se nalazi u popularnom turističkom središtu Češme (Çeşme), ugostio je 24 najljepše djevojke iz Bosne i Hercegovine koje se natječu za titulu Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta 2015…..

 

Hotel “LoveYou Too” Alaçatı Çeşme ovih dana je prepun turskih medija koji s velikim interesovanjem prate pripreme za 20-ti jubilarni izbor “Miss BiH za Miss Svijeta 2015”

 

Djevojke već nekoliko dana užurbano rade na koreografijama, snimanju video spotova i modnih fotografija.

 

Sutra se planira i obilazak izuzetno atraktivnog turističkog središta Češme na obali Turske kod Izmira a koje je djevojkama omogućio domaćin Love You Too Hotel – Alaçatı Çeşme.

 

Kompletne pripreme i vrijeme boravka u Hotelu LoveYou Too u Turskoj prati produkcijski tim ABC Studio koji će gledaocima u Bosni i Hercegovini prenijeti predivnu atmosferu, sve ljepote i ugođaj njihovog boravka na pripremama u Turskoj. Snimljeni materijal iz Love You Too Hotel – Alaçatı Çeşme iz Turske, će se emitirati nekoliko dana uoči finalnog izbora Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta 2015 na javnom servisu dvije televizije Federalnoj i Televiziji Republike Srpske, kao i u direktnom prijenosu finalnog izbora Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta 2015, koji će se održati 27. Septembra s početkom u 21:00h u Sarajevu, te uz prisustvo mnogobrojnih medija.

 

S ponosom ističemo da je izbor „Miss BiH za Miss Svijeta“  jedan od  najgledanijih TV programa u BiH, koji ove godine obilježava 20 godina uspješnog rada….

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close