Mirza Karahasanović: “Boravak na Maldivima mi je donio mnogo dobrih stvari”

“Boravak na Maldivima mi je donio mnogo dobrih stvari i priliku da pokažem kakav sam i mislim da sam bosanski narod predstavio u najboljem svjetlu.”, riječi su Mirze Karahasanovića kajakaškog reprezentativca i “Mistera BiH”, nako napuštanja rijalitija „Hotel Maldivi“.
Mirza Karahasanović je ispunio svoje ciljeve po pitanju ovog rijalitija, ali i uvjerio se da njegov fin odgoj, pristojnost i prefinjeni maniri nisu za ovakvih prigramskih cjelina. Sa svojih 20 životnih godina, rođeni Brčak, student na Medicinskom fakultetu u Tuzli, kajakaški reprezentativac svoje države i najljepši muškarac po izboru licencirane agencije, vratio se svojim svakodnevnim obavezama. Iako je zadovoljan što je bio u prilici sresti se i upoznati, te uspostaviti prijateljske odnose s mnogim javnim – estradnim ličnostima.
“Imao sam ogromnu podršku iz BiH.Moju izraženu želju da ne ostanem više na Maldivima je podržala moja publika i zahvaljujem im se. Želim puno sreće i strpljenja ostalim ukućanima.”

Dvije sedmice boravka u Reality showu „Hotel Maldivi“, otvoriće vrata ovom mladiću na javnoj sceni, vjerovatno mu osigurati olakšice u afirmaciji muške ljepote i modnih trendova kroz mnogobrojne revijalne nastupe mode i ljepote. Ali ovdje i sada treba naglasiti činjenicu da ovaj mladić iz Brčkog uspjeva odoliti medijskim iskušnjama – senzacionalizmu, skandalima kao najlakšem vidu sticanja popularnosti.

Uvjerenja samo da Mirza Karahasanović nastavlja svoju uspješnu priču na svim životnim poljima. I zato se nadamo novim informacijama u skorije vrijeme.

magazinplus.eu

Video: Igor hvali Mirzu – Maldivi – (TV Happy 12.7.2015.)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close