Marko i Mira Milošević odnijeli 4 milijarde dolara u Rusiju?

Miloševićev sin oženio bogatu Ruskinju, a supruga Mira živi u vojnom objektu pod policijskom i vojnom zaštitom u Moskvi

Brojni analitičari, koji su se bavili mračnim tajnama bivšeg predsjednik SRJ i Srbije Slobodana Miloševića, danas se zabavljaju životima njegove supruga Mire Marković i sina Marka, piše Kurir.

Naime, tvrdi se, kako se Marko Milošević prije samo nekoliko mjeseci oženio se drugi put, i to ni manje ni više nego – bogatom Ruskinjom.

‘Para na paru ide’, ispričao je jedan od sugovornika, otkrivajući kako Mira Marković živi u Moskvi pod potpunom zaštitom, odnosno u djelu grada i kući koja je, ne samo pod policijskom, već i pod zaštitom ruske vojske.

Nije tajna da je Mira u Moskvi nastanjena u vojnom objektu koji je neka vrsta ‘ruskog Karađorđeva’. Uz cijelu priču podupiru i glasine koje kruže po i diplomatskim krugovima, a koju je prepričao čovjek s visokim vezama i značajem u Srbiji.

‘I tebe bi čuvala vojska da si unio u Moskvu četiri milijarde dolara’, izjavio je ruski diplomat. ‘Mira bi voljela da se vrati u Srbiju, ali ne planira povratak. Gdje da se vrati? Savjetovao sam je da se ne vraća’, izjavio je Dragan Hadži Antić, dugogodišnji prijatelj obitelji i izdavač Mirinih knjiga, navodeći da Mira uskoro završava knjigu u kojoj će najvjerojatnije otkriti sve detalje iz obiteljskog i političkog života para Milošević-Marković.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close