NogometSport

Manifestacija ‘I Tirana i Marakana’ 16. decembra

U SPORTSKOJ DVORANI ‘RAMIZ SALČIN’ U SARAJEVU

Manifestacija ‘I Tirana i Marakana’ 16. decembra: Bivši igrači bh.reprezentacije najavili dolazak

Dolazak na manifestaciju već je potvrdio veliki broj igrača koji su nastupali za bh. tim u tom periodu, a u revijalnom susretu s klupe će ih predvoditi bivši selektori Fuad Muzurović i Mišo Smajlović

Manifestacija „I Tirana i Marakana“ bit će održana 16. decembra u Sportskoj dvorani „Ramiz Salčin“ u Sarajevu, a ne 17. decembra kako je ranije bilo najavljeno.
Ovaj događaj organizuje Nogometni savez Bosne i Hercegovine u saradnji s Udruženjem sportskih novinara Federacije BiH, u znak sjećanja na početke „A“ reprezentacije BiH i utakmice s Albanijom 1995. godine, koja je i prva zvanična bh. tima, te prijateljske s Brazilom odigrane 1996.
Dolazak na manifestaciju već je potvrdio veliki broj igrača koji su nastupali za bh. tim u tom periodu, a u revijalnom susretu s klupe će ih predvoditi bivši selektori Fuad Muzurović i Mišo Smajlović.
Cijena ulaznica će iznositi pet KM, a sav prihod bit će uplaćen na račun Zavoda za specijalno obrazovanje i odgoj djece „Mjedenica“ Sarajevo, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.
(FENA/em)

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close