LED displej na “Es Centru Suša”

Gradovi širom Bosne i Hercegovine odavno imaju svoje led displeje. Prije nekoliko dana Visoko je dobilo svoj prvi i za sada jedini. Displej je postavljen na samom ulazu u Visoko na zgradu “Es Centra Suša” ili jednostavno “Suša”. Za 2-3 mjeseca bit će upriličeno i svečano otvorenje ovog visočkog tržnog centra. Vrlo bitno, VISOČKOG.

(Ismar I. – vipromo.ba)

Samom izgradnjom ovog zaista lijepog objekta a sada i postavljanjem LED displeja ulaz u Kraljevski grad je poprimio drugačiji, mnogo ljepši izgled.

Inače, ovakav vid reklamiranja privlači mnogo više pažnje nego ostala outdoor oglašavanja (bilbordi, javni prevozi i sl.) te ih je skoro nemoguće ignorisati. Konačno pravi ljudi na pravom mjestu i pravo mjesto za reklamu onih najboljih.

Eksterijer i enterijer objekta su zaista atraktivni i primamljivi pa se nadamo da će i sadržaji biti takvi. Bit će to ugodno mjesto kupovine i odmora svih Visočana ali i stanovnika susjednih općina s obzirom da ljepšeg i opremljenijeg objekta u našem Kantonu neće biti. Živi bili pa vidjeli, a budući da je “Suša Commerce” već dokazani inovator, nema sumnje da će ovaj objekat biti nešto posebno i mjesto za svačiji džep što je najbitnije.

Atraktivna lokacija i ulaz u grad, zaslušuju samo najbolje. Podsjetimo, ideja o prvoj vjetrenjači u Federaciji BiH dolazi upravo iz privatne firme “Suša Commerce” koja je finansirala gradnju vjetrenjače podignute još 2008. godine. Ova frima je jedan od pozitivnih primjera kako treba raditi, ulagati i graditi.

Parolu KUPUJMO DOMAĆE mijenjamo u KUPUJMO VISOČKO, jer na području općine Visoko trenutno je samo Galerija Kovo mjesto gdje ostavljeni novac ostaje u Visokom. Od ljeta će to biti i novi tržni centar. Do tada, ulaz u grad krasit će prvi LED displej.

Trebamo dobro obratiti pažnju gdje kupovati, odnosno ostavljati novac. Ostali (strani) tržni centri nikada neće sponzorisati neki događaj u Visokom, niti će učestvovati u projektima za neko ljepše Visoko.

susa

susa1

led displej1

led displej2

led displej3

led displej4

 

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close