Laž je pored prostitucije najstariji zanat

ODGOVOR ELMEDINI MUFTIĆ

Na članak: ČENGIĆEVA KRMEĆA FARMA USRED ANUBIH

Autor: Elmedina Muftić Objavljeno: 30. October 2015. 01:10:42

bošnjaci.net

 

LAŽ JE PORED PROSTITUCIJE NAJSTARIJI ZANAT

 Piše: Prof. Senad Sprečić

Šta je idolopoklonstvo? Odgovor na ovo pitanje, trebali bi da znaju oni koji se busaju u prsa kao „bošnjaci“ muslimani. Dovoljno je da pročitaju Historiju Islama, pa da im, ako imaju trunku pameti u glavi, bude jasan odgovor o idolopoklonstvu.

Bošnjaci.net je poznat po idolopolitiziranju lika i djela Alije Izetbegovića, svojatanju svakog muslimana i ogrtanja halja Bošnjaštva. Dokaz, objavili su tekst čiji sam autor i pokušali me svrstati u Bošnjake 93. Naivni i praznoglavi čitaoci vjeruju u svaku glupost – laž.

Prvo, jasno i glasno IZJAVLJUJEM: Bosanac, religija (vjeroispovjest) moja privatna stvar – pred Allahom dž.š. ne trebaju MI svjedoci.

Trgovina ljudima je unosan posao. Prodaja časti jeftina. Služiti lažovima, izdajnicima, postaje moda nezrelih i neprosvjećenih, koji se ogrću plaštom Bošnjaka 93. Kurva kad prodaje tijelo, radi to zbog koristi. Pitanje je za razmišljanje: da li je muslimanima dozvoljena laž i prostitucija? Ne samo fizička prostitucija – kao polno općenje, nego i intelektualna, identifikacijska prostitucija?

  U svrhu pojašnjenja naprijed navedenog, krenut ću sa citatom iz teksta naprijed navedenog autora Elmedine Muftić:

„U Sarajevu, 27.10.2015.godine, na Akademiji nauka i umjetnosti BiH (ANUBiH) promovisan je šund u književnosti pod nazivom “Alija Izetbegović jahač apokalipse ili anđeo mira” autora Mustafe Čengića, čovjeka izgubljenog u bosanskom vremenu i prostoru ili isturenom odjeljenju Srpske akademije nauka i umjetnosti (SANU) čiji je zadatak da se Bošnjacima kroz ovakva šund izdanja ispire mozak i poigrava s inteligencijom čitave nacije.“

Senad Sprečić: Koja je razlika između ANUBiH i BANU? Razlika je što je BANU mlađa i striktno je tvorevina bošnjaka 93. Akademici BANU i druge titule i titulari, sa Bošnjaštvom stečenim na pragu džamije, znanjem ne mogu ravnopravno parirati Akademicima ANUBiH. Šta im preostaje. Nazvati protivnike isturenim odjeljenjem Srpske akademije nauka i umjetnosti (SANU). Stani malo nepismena Elmedina, Bošnjakinjo 93. ANUBiH nije pisao peticiju za puštanje iz zatvora i oslobađanje Alije Izetbegovića, nego SANU. Islamsku deklaraciju  Alije Izetbegovića nije objavio ANUBiH, nego SANU. Biti nepismen pa napisati slijedeće: „čiji je zadatak da se Bošnjacima kroz ovakva šund izdanja ispire mozak i poigrava s inteligencijom čitave nacije“, mogu samo diletanti, a toga ima na pretek u odorama Bošnjaka 93. Čudo bi bilo da ih nema. Da ih nema ne bi bilo ni Bošnjaka 93. Postavimo činjenice na istinsku ravan. Bosanstvo. Pridjev Bosanski. Ko prvi manipuliše sa terminima Bosanski Srbi, Bosanski Hrvati? Bosanski? Ili Zenički Srbi, Zenički Hrvati. Kad ti termini nastaju? Neću elaborirati, ali samo napominjem činjenice. Konstitutivni. Politički termin koji znači dogovor. Podjeliti državu, narod, a onda se dogovoriti „šta je čije“. Entiteti. Entiteti nisu pripadnost religiji. Akademici BANU, sa oreolima slavnih, umnih, elementarno znanje podređuju koristi – baš kao prostitutke na ulici. Da zlo bude veće, braneći sebe, svoje neznanje, realizuju SANU program. Bošnjaci 93 mogu biti nacija u Bošnjakiji – „ fildžan državi“, „potpiši Alija – nek je kolik’ avlija“, ostalo braći Slobi i Franji.

Poturati kukavčije jaje, i služiti se istom metodom kao mentor, slika i prilika je Bošnjaka 93, sa dičnom Bošnjačkom 93 intelektualnom elitom. Jednom u šali rekoh prijatelju: Bacih HANU u SANU kad glupost BANU.

Elmedina Muftić: „Nekad u bivšoj državi je postojao porez na šund izdanja, pa mi iskreno bude žao da taj zakon ne bitiše i u našoj državi, kako bi građani ove zemlje bili pošteđeni ovakvih udara na zdrav razum ovdašnjeg insana.“

 

Senad Sprečić: Pišete „Nekad u bivšoj državi…“ Kojoj Elmedina ? Da li u onoj u kojoj je nastao ANUBiH? Ta država se zvala Republika BiH. U nastavku dalje kažete Elmedina: „postojao je porez na šund izdanja, pa mi iskreno bude žao da taj zakon ne bitiše i u našoj državi, kako bi građani ove zemlje bili pošteđeni ovakvih udara na zdrav razum ovdašnjeg insana.“ Pitam Vas: „ Kojoj Vašoj državi?“ Nemate VI državu. Država je izdana i podijeljena u Daytonu. Da građani te Vaše zemlje imaju zdrav razum, Vi nikada ne bi debilisali u ovakvim i sličnim člancima. Zašto se žalite, kad sami učestvujete u zaglupljivanju insana Vaše nepostojeće države. Odgovor možete naći na slici koja je prikazana na vrhu vašeg članka. Oni gore jahači zaista jašu na proizvodu farme koju Vi nazivate „ vaša država“. Tor je za stoku. Uz tor se perfektno uklapa Vaša mudrost – citiram: Elmedina MUFTIĆ: “Budimo kurbani na putu dobra, zajedničkih interesa, na putu jedinstva. Budimo kurbani mira i dijaloga. Budimo kurbani vjere, nade i …” Ova poruka je upućena Bošnjacima 93. Srebrenica i druga stratišta idu u prilog ovom citatu. Žrtva se prinosi idolu.

 

Elmedina Muftić: „Svašta papir trpi, svako se hlaća pera i pokušava biti pisac. Izgleda da više za pisanje nije potreban dar i osjećaj za riječ, nego je po nekim suludim mjerilima sad potrebno da u sebi akumuliraš mržnju spram boljeg, uspješnijeg od sebe i onda svom silinom frustracije ospeš sav svoj unutarnji jad i siromaštvo po ljudima kojima nisi ni do pete.“

Senad Sprečić: Doista nas uvjeravate da „Svašta papir trpi, svako se laća pera ( a ne bošnjački 93 „hlaća pera“) i pokušava biti pisac.“ Da ste niste to što jeste, shvatili bi šta znači lična karta. Ponovit ću Vam (specijalno za Vas): LIČNA KARTA : Sve što loše kažem o tebi, govorim o sebi. A Vi u nastavku pišete: „Izgleda da više za pisanje nije potreban dar i osjećaj za riječ, nego je po nekim suludim mjerilima sad potrebno da u sebi akumuliraš mržnju spram boljeg, uspješnijeg od sebe i onda svom silinom frustracije ospeš sav svoj unutarnji jad i siromaštvo po ljudima kojima nisi ni do pete.“
Čak i ovoj rečenici postoji dio koji je Vaša lična karta. Pročitajte: „i onda svom silinom frustracije ospeš sav svoj unutarnji jad i siromaštvo po ljudima kojima nisi ni do pete.“ Pravo Bošnjački 93. Pročitajte Bosanski: „i onda frustracije ospeš svom silinom, sav svoj unutarnji jad i siromaštvo, po ljudima kojima nisi ni do pete.“

Da Vam bude jasnije, a i onima koje kobajagi branite – alijas Bošnjake 93, evo klasičnog primjera kako Bošnjaci 93 intelektualno brane sebe. Ovaj citat je iz pera i glave Bošnjakinje ElmedineMuhić, a prenosi veliki Bošnjački glasnik „bosnjaci.net“.

Elmedina Muftić: „neka “uvaženi” Slavo Kukić već jednom shvati da je vrijeme komunizma iza nas, da je ispiranje mozgova Bošnjacima prošlost, da je Goli otok zatvorio vrata, da je demokratija davno zaživjela, i da mu više nikad nije palo na njegov “briljantan um” da u istoj rečenici pominje ratne zločince i ljudski šljam kakav su Radovan Karadžić i Mate Boban i ime humaniste, demokrate i čovjeka pred čijim se moralnim, ljudskim i humanim vrijednostima čitav svijet dizao na noge,“

 

Senad Sprečić: Elmedina, umno bolesno dijete. Liječi se, možda ima lijeka na Bakirovoj klinici SEBI JA. Uz svo dužno poštovanje Vas kao žene a u svjetlu Islama, i naslijeđenoj tradiciji Bosanskih muslimana, provjeri da nisi nagazila, da ti neko nije sihire nabacio. Dobro obrati pažnju šta bulazniš: „  i da mu više nikad nije palo na njegov “briljantan um” da u istoj rečenici pominje ratne zločince i ljudski šljam kakav su Radovan Karadžić i Mate Boban..“. Pitaj starije u familiji, komšiluku, šta znači narodna poslovica „ S KIM SI, TAKAV SI“? Koliko hoćeš da Vam objavim fotografija iz arhive – pa ako hoćeš i iz Bošnjačke 93, na kojoj su se slikali prijatelji Radovan Karadžić i Alija Izetbegović. Ti si mudrice jedina mađioničarka koja je iz ljudskog šljama izvadila biser i demantovala narodnu poslovicu. Bravo.Bravo za magiju Bošnjaka 93.

 

Elmedina Muftić:„ Zar ti, mega giga intelektualci stvarno ne znaju kakav je sklop Bošnjaka? Zar misle da nas mogu tako lahko prevariti, obmanuti, zar nas toliko ne poštuju i smatraju glupim, da bi nam servirali ovakve gadosti pod izgovorom brige za našu svijest?“

 

Senad Sprečić: Znaš li Ti čarobnice kakav je sklop Bošnjaka 93? Evo kakav. Pljuvanje po drugima „ komunjara“, kad neko uzvrati, onda se liju krokodilske suze, pa kaže: „ Zar misle da nas mogu tako lahko prevariti, obmanuti, zar nas toliko ne poštuju i smatraju glupim, da bi nam servirali ovakve gadosti pod izgovorom brige za našu svijest?“. O svijesti ne može govoriti onaj ko svijesti nema. Da li vas pljuvali, ili Vi pljuvali druge, pljuvanje je isti pojam. Ne postoji svileno Bošnjačko 93 pljuvanje, i gadno pljuvanje drugih. Kad budete izrasli na stepen svijesti da shvatite naprijed navedeno, tad ćete bježati iz tora. Tad možete slobodno napisati – „  Zar misle da nas mogu tako lahko prevariti, obmanuti, zar nas toliko ne poštuju i smatraju glupim, da bi nam servirali ovakve gadosti pod izgovorom brige za našu svijest?“. Sve dok budete smatrali da Vi – Bošnjaci 93 svileno pljujete, sa Vama će igrati, lahko varati, obmanjivati, smatrati glupim i uticati da nikad pameti ne dođete.

 

Na kraju, zapitajte se, šta, o kome se piše u „ đubrištu koje je smjestio između dvije korice iz higijenskih razloga ne treba izimati u ruke“ ( i kaže se uzimati a ne izimati – sugestija autora S.S.). Svojim svilenim žargonom, doista se legitimišete. Idoli ne postoje kod civilizovanog čovjeka, a pogotovo kod muslimana. Idoli Bošnjaka 93, možda su sa pravom smješteni između tih korica. O tome neću donositi svoj sud.

Sud donosi vrijeme – jedini svjedok i sudija.

Izvor:
solonovpolis.wordpress.com

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close