KUD je dodijelio zahvalnice onima koji su doprinjeli u radu Udruženja

Obraćam Vam se povodom upućenih prigovora u pogledu dodjele zahvalnica medijima na održanoj Svečanosti KUD-a.

Dana 05.11.2012. KUD “Visoko” je na održanoj Svečanosti povodom početka rada u novoj sezoni između ostaloga i dodijelio zahvalnice onima koji su doprinjeli u radu Udruženja, prvenstveno onim subjektima koji su bili sponzori u radu i oni koji su sa KUD-om realizirali određene projekte.

Od medija zahvalnice su dobili: RTV Visoko koji su KUD već tri godine uzastopno uključili u realizaciju manifestacije “Visočko ljeto” i nekolicinu manjih projekata i Vi-net Visoko koji je obezbijedio određena materijalna sredstva za redovno funkcionisanje KUD-a.
Navedeno ne znači da KUD “Visoko” Visoko simpatizira navedene medije u odnosu na ostale niti da ih na bilo koji način izdvaja.
Naš cilj je da sa svim medijima ostvarim korektnu suradnju i uzajamno poštivanje.
Još jednom koristim priliku da izrazim izvinjenje ako smo nekoga izostavili ovaj put, nije bilo namjerno i nije bilo s ciljem opstruiranja bilo koga. Iskoristit ću priliku da ponovim i  ono što je rečeno i na Svečanosti: opredjeljenje novoizabranog rukovodstva je da je KUD Visoko otvoren za sve građane općine Visoko i za sve one koji su spremni na ugodnu suradnju sa kojom ćemo svi biti zadovoljni.

S poštovanjem,
Predsjednik: mr. Emir Sudžuka, s.r.

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close