Koncert grupe “Miligram”, najveća maturska zabava u BiH

Veliko interesovanje vlada za koncert grupe “Miligram” u sarajevskoj “Zetri” 17. maja. Ovaj bend najavljuje najveći dernek na ovim prostorima, te poručuje da publiku očekuju tri sata svirke uživo s posebno odabranim repertoarom, koji će publiku od početka koncerta držati u dobrom plesnom raspoloženju.
Alen Ademović itekako je uzbuđen. 15 dana pred koncert izjavio je: “Pripremamo se kao i fudbaleri pred utakmicu, i psihički i fizički ! Ipak je to naš prvi veliki koncert i to u ‘Zetri’. Moramo dati maksimum! Naravno da imamo iznenađenje, ali neće to više biti ako ga otkrijem. Uzbuđen? Možda i previše.”

Karte za ovaj koncert u prodaji su širom BiH, a posebne pogodnosti imaju maturanti osnovnih i srednjih škola. Upravo zbog toga svakodnevno u “Hayat Production” stižu mnogobrojni pozivi za organizovani dolazak učenika iz svih gradova BiH u “Zetru” 17. maja. Kako stvari sada stoje, ovo će biti najveća maturska zabava u BIH. Maturanti iz Tuzle, Sarajeva, Mostara i Zenice već su supremni za  dolazak u “Zetru”, rezervisali su ulaznice, a svi oni koji kupe kartu od “M:tela” dobijaju startni prepeid paket s 12 KM na računu, a najsretniji 100 KM  na platnoj kartici Nove Banke i druge vrijedne nagrade.

Ajla Arifović, Hayat TV

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close