Koga sanja Cristiano Ronaldo?

Mislili ste da sve ima i da su za njega sanjarenja samo “pusta priča”? E, pa nije tako…Jedan dio fudbalerovog života obavijen je velom tajne.

Izvor: Blic.rs

Fudbaler Real Madrida Cristiano Ronaldo rekao je u srijedu da “sanja” da njegov sin Cristiano mlađi jednog dana postane fudbaler.

– Sanjam o tome, ali može da radi šta god želi. Volio bih da Cristiano bude fudbaler, ali o tome ja neću odlučivati – rekao je Ronaldo, a preneli su britanski mediji.

Ronaldo je 2010.godine postao otac, ali nikad nije želio da otkrije ko je dječakova majka.

Ronaldova sestra Elma je u julu rekla da je porodica rekla malom Cristianu da mu je majka umrla, prije nego što nađu bolje riješenje.

– Jednom smo mu rekli da mu je majka u raju, ali moj brat i moja majka rekli su da to više ne govorimo. Sada mu pričamo da je njegova mama na putu. On se ućuti, zaboravi na to i više ne postavlja pitanja rekla je Elma.

Ona je, međutim rekla da od dječaka neće moći da se sakrije majčin identitet.

– Ako kasnije Cristiano bude želio da sazna ko mu je biološka majka, to će biti njegova odluka i niko ga neće zaustaviti, rekla je Elma.

O dječaku brine Ronaldova majka Dolores Aveiro, koja je u svojoj knjizi navela da je 2010. godine otputovala u SAD da preuzme Cristiana mlađeg kada se rodio.

Ona je rekla da je fudbaler insistirao da “dječakova majka zauvijek ostane nepoznata”.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close