Kineski horoskop: Šta nam donosi godina Drvenog konja

Po kineskom horoskopu 2014. je godina Drvenog konja. Počinje 31. januara i završava se 18. februara 2015. godine.

Ove godine treba da naučimo da budemo strpljivi, tihi i mirni. To će teško pasti energičnim i nervoznim ljudima.

Ključ uspjeha naredne godine je da ne brzamo ništa. Budite staloženi u ljubavi, poslu, na svim poljima. Kineski astrolozi i feng šui, savjetuju da se ove godine okružite predmetima od drveta ili bambusa.

Kinezi obožavaju konje koji su za njih simbol putovanja i kretanja uopšte. Međutim, 2014. je godina Drvenog konja koji je malo sporiji. Zato ćemo na realizaciju planova morati malo da sačekamo, ili drugačije da isplaniramo put do cilja.

Takođe, ove godine moramo više da se takmičimo međusobno. Imat ćemo konkurenciju na svim poljima, ali ćemo i sami birati između više opcija: dvije ljubavi, dva posla, dva različita puta…

Družit ćemo se više. Shvatit ćemo vrijednost prijatelja, familije, porodice. Zato njegujte prijateljstva, poslovne kontakte i putujte.

Ugled je uvijek bitan, ali naročito u ovoj godini. Zato će mnogi pokušati lažno da se predstave putem garderobe, na primjer. Dobro će se prodavati luksuzni predmeti koji mogu biti statusni simboli.

Konj u kineskom Zodijaku pripada elementu vatre, a pošto je ove godine Drveni konj, bit će mirniji i istrajniji –  drvo pomaže prirodnom elementu Konja da opstane duže.

Prijatelji Konja su Tigar i Pas, ali i Ovca, tako da će ti znaci najviše ove godine napredovati. Neprijatelj Konja je Pacov i zato bi trebalo da osobe rođene u tom znaku budu obazrive tokom 2014. godine i da ne započinju nista novo.

Koji ste znak u kineskom horoskopu saznajte OVDJE.

 

(Vijesti.ba)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close