Kiki Lesendrić progovorio pred finale ‘X Factora’: Ilmini roditelji hoće samo 200.000 eura!

Kiki Lesendrić, mentor Ilme Karahmet, koja je prošle nedjelje izbačena iz ‘X Faktor'a, razočaran je, jer je mlada takmičarka klela članicu žirija Eminu Jahović, ali je razočaran i zbog njenih roditelja, za koje kaže da su “pucali” na prvo mjesto i da im je u glavi samo bila suma od 200.000 eura, koliko vrijedi glavna nagrada za pobjednika ovog takmičenja.

“Kao muzičar i pevač uvek bih pomogao svakome ko ima dobar glas i talenat, bez obzira ko je u pitanju. Samim tim što je Ilma bila u mojoj grupi, bila mi je na poseban način draga, jer je još uvek dete. Ona ima odlične vokalne sposobnosti i nesporan talenat, ali sve ostalo nema. Da bi bio zvezda i da imaš taj famozni x faktor, moraš da se rodiš sa tim, to se ne stiče, a za to je najbolji pokazatelj upravo Ilma. Sve velike zvezde koje poznajem nikada ne bi pokazale sujetu, razočarenje ili nedolično ponašanje, zbog toga i jesu zvezde. Međutim, Ilma je to pokazala čim je ispala iz takmičenja. Bila je vidno razočarana, ogorčena na sve članove žirija, publiku, produkciju, a njen odlazak bez pozdrava dokazuje u šta se malena devojčica pretvorila. Doduše, ne osuđujem ja Ilmu, ona još nije zrela, ali mi smeta što su njeni roditelji pucali na visoko i što su je već videli kao pobednicu. Njima su u glavi bili samo pobeda, novac i ugovor koji pobednik dobija.

Ipak, on su ti koji svoje dete vaspitavaju i oni su jedini odgovorni za njeno ponašanje. I oni su ti koji je, žargonski rečeno, pumpaju da je zvezda, što je totalno pogrešno. Ona još mnogo mora da uči, jer put do zvezda je izuzetno težak i trnovit”, rekao je Kiki!

(Kurir-info.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

VEZANI TEKST: TINEJDŽERKA IZ KISELJAKA NA PROZIVKE MENTORA IZ ‘X FACTORA’: Ilma Karahmet objasnila zašto se nije pojavila na Kikijevom koncertu u Tuzli

MLADA ZVIJEZDA ‘X FACTORA’ PREKRŠILA DOGOVOR: Iako je najavljena kao specijalna gošća, Ilma se nije pojavila na Kikijevom koncertu u Tuzli: ‘Ona je poslednja sa kojom bih radio!’

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close