Kemal Monteno potpuno je spreman za sutrašnji koncert “Vratio sam se, živote”

Kemal Monteno potpuno je spreman za sutrašnji koncert “Vratio sam se, živote”, koji će uz malu pomoć prijatelja održati u sarajevskoj dvorani Zetra.

Sigurno je da će popularni Kemo zajedno sa specijalnim gostima Goranom Bregovićem, Severinom, Oliverom Dragojevićem, Radetom Šerbedžijom i drugim prirediti muzičku večer koja će se dugo pamtiti.

– Zvijezde već pristižu u Sarajevo. A Kemo je u boljoj formi i raspoloženju nego 2003. godine, kada sam mu radio koncert u Skenderiji. Sigurno je da će tu pozitivnu energiju uspjeti prenijeti na sve posjetioce u olimpijskoj dvorani. Dugo je čekao na ovaj spektakl i druženje sa sarajevskom publikom – kaže Faruk Drina, producent i prvi čovjek agencije “Of Sound”, koja organizira ovaj koncert.

Generalna proba zakazana je za večeras.

– Sada polako slažemo sve stvari koje smo pripremali dva mjeseca. To je veliki mozaik i, da bi sve funkcioniralo besprijekorno, ne smije biti nikakvih propusta – kaže Drina.

Snimci vjenčanja

Monteno će s publikom u Zetri podijeliti i pojedine snimke iz privatnog života. Tako će posjetioci imati priliku vidjeti kako je izgledalo vjenčanje Kemala i njegove supruge Branke.

avaz

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close