Kasting za manekenke agencije super modela Naomi Campbell

Prvi put u Bosni i Hercegovini, jedna od vodećih svjetskih modnih agencija MARILYN MODELS PARIS, organizuje modni kasting u Sarajevu.

MARILYN MODELS je osnovan 1985. godine, jedna je od vodećih agencija u svijetu mode, sa kancelarijom u Parizu i New Yorku. Ova agencija zastupa neka od najvećih svjetskih modnih imena poput Kate Moss, Eve Herzigove, Naomi Campbell, Coco Rocha, Adriana Lima, Nadja Auermann i drugih.

Bili su prva agencija koja je otvorila celebrity department, 1995. godine,. a tu se rodila i saradnja sa Zinedinom Zidanom za Christian Dior, Catherine Deneuve za L'oreal, Sofia Coppola & Francis Ford Coppola za Louis Vuitton, Camille Lacourt ambassador za Chanel's J12 i Kate Moss za Fred.
U organizaciji Relatum modelsa iz Zagreba, a pod vođstvom Marka Lovrića, modela i modnog agenta (scout), održava se kasting u Sarajevu u hotelu Bosnia 16. i 17. juna od 09:30 – 13:00 sati, za MARILYN MODELS PARIS.

Traže se zainteresovana nova lica od 15-23 godine, visine od 174 cm, sa mjerama u struku do 63 cm i bokovima do 92 cm.

Zainteresovane djevojke mogu da se jave na e-mail adresu [email protected] ili na broj telefona 00 387 62 205 655, sa fotografijom lica (close up), bez šminke i cijele figure tijela u kupaćem kostimu.

istinito.com

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close