Još jedan način da “pročitate” muškarca: Kojim se sportom bavi?

Kako muškarac provodi slobodno vrijeme otkriva puno o njemu kao osobi. Primjerice, sport kojim se bavi može otkriti njegove takmičarske sklonosti, životne prioritete i crte karaktera. Saznajte što sport kojim se bavi otkriva o predmetu vaše požude!

Fudbaleri su tradicionalni i praznovjerni, ali i odani prijatelji

Nogomet
Nogomet je definitivno jedan od najpopularnijih sportova na svijetu, a vole ga tradicionalni i pomalo praznovjerni muškarci.

No ovaj sport uči timskom radu kao i natjecateljskom duhu, pa možete očekivati iskrenog prijatelja i čovjeka od povjerenja, ali pazite, muškarcima koji vole nogomet ‘slava’ može lako lupiti u glavu.

Košarka
Košarka je sport koji će uvijek imati svojih fanova. Muškarci koji vole ovaj sport imaju izražen takmičarski  duh.

Oni su vrlo energični i zaigrani pa budite spremni na ‘akciju’ u bilo koje doba dana!

Hokej na ledu
Hokej je vrlo popularan sport. Muškarac kojem je ovo sport broj jedan voli zimu i niske temperature.

Hokej zahtjeva odanost i timski rad, pa ako ste odabrali partnera hokejaša svakako računajte da u njega možete imati povjerenja.

Triatlon
Kako i samo ime govori riječ je o tri sporta u jednom – plivanje, biciklizam i trčanje. Ljubitelj ovakvog sporta obožava izazove kao i raznolikost i promjene.

Znači li to da oni ne vole duge veze te da ne mogu biti vjerni ne znamo, ali planirate li nešto ozbiljnije s triatloncem, svakako se pripremite na mokru zabavu za koju će vam trebati dobre  tenisice.

Tenis vole samouvjereni muškarci

Tenis
Ovo je fizički vrlo zahtjevna disciplina što znači da je to sport koji vole samouvjereni i neovisni, te vrlo aktivni muškarci.

Ako ste u vezi s tenisačem budite uvjereni da je to muškarac koji se ne srami zaplakati i pokazati osjećaje, no oni nisu mekušci, već sentimentalne i vrlo snažne individue.

Stolni tenis
Ovo je olimpijski sport koji privlači muškarce koji su vrlo društveni.

Bavi li se i vaš partner ovim sportom, zaljubili ste se u psihički snažnog muškarca koji zna što želi, voli raditi po svom i ne podliježe trendovima.

Golf
Iako se tako ne čini, ovo je sport koji vole pomalo isfrustrirane osobe. Voli li muškarac ovaj sport ili je vrlo natjecateljski nastrojen i čezne za pobjedom, ili se jednostavno pretvara da voli golf samo kako bi svaki vikend zbrisao iz kuće.

No sudeći po cijeni opreme za ovaj sport kao i najmu koji nije jeftin, planira li se vaš muškarac baviti ovim sport bolje mu je da u njemu uživa.

(24sata.info)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close