Javnu raspravu o Nacrtu odluke o osnivanju Javne ustanove Centar za djecu i odrasle s posebnim potrebama ZDK

Javni poziv na javnu raspravu o Nacrtu odluke o osnivanju Javne ustanove Centar za djecu i odrasle s posebnim potrebama Zeničko-dobojskog kantona

Građanima općine Visoko, općinskim vijećnicima, radnim tijelima Općinskog vijeća, izvršnim tijelima Općine, javnim preduzećima i javnim ustanovama, mjesnim zajednicama, udruženjima građana, naučnim i stručnim organizacijama, kulturnim i javnim radnicima i svim drugim na koje se odnosi da učestvuju u javnoj raspravi, Služba za društvene djelatnosti i boračko – invalidsku zaštitu oglašava i upućuje javni poziv za JAVNU RASPRAVU O NACRTU ODLUKE O OSNIVANJU JAVNE USTANOVE CENTAR ZA DJECU I ODRASLE S POSEBNIM POTREBAMA ZENIČKO-DOBOJSKOG KANTONA.

Skupština Zeničko-dobojskog kantona Zaključkom, broj: 01-35-5051-1/14 od 13.3.2014. godine, prihvatila je Nacrt odluke o osnivanju Javne ustanove Centar za djecu i odrasle s posebnim potrebama Zeničko-dobojskog kantona.

Prema Planu Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice Zeničko-dobojskog kantona, javna rasprava o Nacrtu odluke u Općini Visoko održat će se u UTORAK, 1.4.2014. godine u velikoj sali Općine Visoko, sa početkom u 12 sati.

Uvid u tekst Nacrta odluke moguće je izvršiti na web stranici Zeničko-dobojskog kantona www.zdk.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close