M plusOglasiVisoko

Javni poziv za Javnu raspravu o Nacrtu Strategije prema mladima Grada Visoko 2020-2024 godine

Mladima Grada Visoko, građanima Grada Visoko, gradskim vijećnicima, radnim tijelima gradskog vijeća, izvršnim tijelima Grada, javnim ustanovama i institucijama, omladinskim udruženjima, formalnim i neformalnim grupama mladih ljudi, naučnim i stručnim organizacijama, kulturnim i javnim radnicima i svim na koje se odnosi da učestvuju u javnoj raspravi, Služba za finansije, privredu i društvene djelatnosti, oglašava i upućuje javni poziv za:

JAVNU RASPRAVU

O Nacrtu Strategije prema mladima Grada Visoko 2020-2024 godine Gradsko vijeće Visoko je na 8. sjednici, održanoj 29.05.2020. godine, usvojilo Nacrt Strategije prema mladima Grada Visoko 2020-2024. godina i isti uputilo u javnu raspravu u trajanju od 15 dana.

Uvid u tekst Nacrta Strategije moguće je izvršiti na web stranici Grada Visoko www.visoko.gov.ba , a dostupan je i u Službi za finansije, privredu i društvene djelatnosti.

Prijedloge, primjedbe i sugestije na utvrđeni Nacrt mogu se dostaviti Službi za finansije, privredu i društvene djelatnosti do 18.06.2020. godine, putem protokola Grada Visoko, poštom ili na e-mail: drustvene@visoko.gov.ba .

Link: Strategija prema mladima Grada Visoko 2020-2024. godine

Služba za finansije, privredu i društvene djelatnosti

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close