Javna rasprava o Nacrtu odluke o mjesnim vodovodima

JAVNI POZIV

Građanima općine Visoko, općinskim vijećnicima, radnim tijelima Općinskog vijeća, izvršnim tijelima Općine, javnim preduzećima i javnim ustanovama, mjesnim zajednicama, udruženjima građana, naučnim i stručnim organizacijama, kulturnim i javnim radnicima i svim drugim na koje se odnosi da sudjeluju u javnoj raspravi, Služba za privredu, razvoj, budžet i finansije upućuje javni poziv za

 

JAVNU RASPRAVU O

1. NACRTU ODLUKE O IZGRADNJI, UPRAVLJANJU, KORIŠTENJU, ZAŠTITI I ODRŽAVANJU MJESNIH VODOVODA

2. NACRTU ODLUKE O ZAŠTITI IZVORIŠTA VODE ZA PIĆE “BUNAR RADINOVIĆI” OPĆINA VISOKO

 

Zaključcima Općinskog vijeća broj: 01/02-158/13 i broj:01/02-159/13 od 01.06.2013. godine Općinsko vijeće je prihvatilo Nacrt Odluke o izgradnji, upravljanju, korištenju zaštiti i održavanju mjesnih vodovoda i Nacrt Odluke o zaštiti izvorišta vode za piće “Bunar Radinovići” na 7. sjednici održanoj 01.06.2013. godine i uputilo na javnu raspravu u trajanju od 30 dana.

Uvid u tekst Nacrta moguće je izvršiti na web stranici www.visoko.gov.ba i u Službi za privredu, razvoj, budžet i finansije.

Pozivaju se svi zainteresirani da primjedbe, prijedloge i sugestije dostave u Službu za privredu, razvoj, budžet i finansije općine Visoko do 05.07.2013. godine.

 

POMOĆNICA  NAČELNICE

Edina Ferizović

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close