Izvještaj MUP-a ZDK za 15.10.2013.

U prilogu pogledajte izvještaj MUP-a ZDK za 15.10.2013.

JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u četiri slučaja, kojom prilikom su dva lica zadobila lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Zenica

Dana 15.10.2013. godine, u ulici Bulevar Eze Arnautovića, izvršena je teška krađa u trgovačku radnju “Konzum”, iz koje je tom prilikom od strane nepoznatog izvršioca otuđena neutvrđena količina cigareta. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I, koji poduzimaju aktivnosti na dokumentovanju izvršene teške krađe i otkrivanju počinioca iste.

Maglaj

Dana 15.10.2013. godine, u ulici Aleja ljiljana, sa pulta u pekari “Non Stop”, izvršena je krađa metalne kase, u kojoj se nalazila neutvrđena količina novca prikupljanog u humanitarne svrhe. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Kantona dogodilo se deset saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri lica zadobila lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

www.magazinplus.eu – MUP ZDK

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close