Izvještaj MUP-a ZDK za 12.11.2014.

U prilogu donosimo izvještaj MUP-a ZDK za 12.11.2014.

JAVNI RED I MIR

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u sedam slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede.

U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Visoko

Dana 12.11.2014. godine, u ulici Alije Izetbegovića, izvršeno je krivično djelo teška krađa u stan, vlasništvo G.E., iz kojeg je otuđena određena količina zlatnog nakita. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

Zavidovići

U vremenskom periodu od 29.10. do 12.11.2014. godine, u ulici Bosanska, izvršeno je krivično djelo teška krađa u kuću, vlasništvo R.S., iz koje je otuđena određena količina raznih predmeta. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

Maglaj

U vremenskom periodu od 08.11. do 12.11.2014. godine, u mjestu Liješnica, izvršeno je krivično djelo teška krađa u kuću koju koristi M.Z., iz koje je otuđena određena količina novca, te raznih predmeta. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Kantona dogodilo se 15 saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

www.magazinplus.eu – MUP ZDK

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close